Geen nieuwe meldingen

18 locaties

Maak je eigen schilderij tijdens een hippe ArtPub-schilderworkshop in een café in 18 steden

Kies optie

In een Notendop

Schilder in 2 uur tijd - met behulp van de enthousiaste kunstenaars - stap voor stap jouw vertolking van een bekend schilderij.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,50 voor een ArtPub-workshop voor 1 persoon (waarde € 32,50)
  • € 38,50 voor een ArtPub-workshop voor 2 personen (waarde € 65)
  • € 76,50 voor een ArtPub-workshop voor 4 personen (waarde € 130)

Tijdens de workshop in een gezellig café of restaurant creëer je je eigen unieke vertolking van een bekend schilderij. Kijk op de website van ArtPub welk schilderij op welke locatie en datum behandeld wordt door de kunstenaars/begeleiders.

Met ArtPub’s lesmethode kunnen zelfs mensen die nog nooit een kwast hebben aangeraakt een mooi schilderij maken. In een relaxte sfeer met lekkere muziek begeleiden de kunstenaars je - in ongeveer 2 uur tijd - stap voor stap bij het maken van je kunstwerk.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Reserveren: minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Exclusief hapjes en drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ArtPub

ArtPub is een nieuwe manier van creatief uitgaan. Met gezellige mensen om je heen maak je - onder begeleiding van inspirerende kunstenaars - je eigen unieke schilderij. De workshops worden altijd in een café of restaurant gegeven. Als je wil, kan je tijdens de workshop dus ook lekker een drankje bestellen. Naast schilderen biedt ArtPub verschillende creatieve workshops: van aquarel en graffiti tot aan handletteren. De workshops zijn uit ervaring bijzonder geschikt als bedrijfs- of groepsuitje.