sluit
Gebruik code UITJES20 en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

ArtPub

ArtPub: maak je eigen schilderij tijdens een schilderworkshop naar keuze in een van de deelnemende café's in Nederland

Kies optie

In een Notendop

Schilder in een workshop naar keuze - met behulp van de enthousiaste kunstenaars - stap voor stap jouw vertolking van een bekend schilderij.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 22,50 voor een ArtPub-workshop voor 1 persoon (waarde € 34,50)
  • € 42,50 voor een ArtPub-workshop voor 2 personen (waarde € 69)

Tijdens de workshop in een gezellig café of restaurant creëer je je eigen unieke vertolking van een bekend schilderij. Kijk op de website van ArtPub welk schilderij op welke locatie en datum behandeld wordt door de kunstenaars/begeleiders. Per maand worden er zo’n 100 workshops gegeven om uit te kiezen. De workshops vinden plaats door heel Nederland, vaste steden zijn bijvoorbeeld: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Nijmegen, Breda en Maastricht.

Met ArtPub’s lesmethode kunnen zelfs mensen die nog nooit een kwast hebben aangeraakt een mooi schilderij maken. In een relaxte sfeer met lekkere muziek begeleiden de kunstenaars je - in ongeveer 2 uur tijd - stap voor stap bij het maken van je kunstwerk.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 oktober 2019 op de dagen volgens de agenda op https://artpub.nl/groupon-2019 (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 31 oktober 2019 aan voor een workshop naar keuze. Aanmelden doe je op https://artpub.nl/groupon-2019 met gebruik van je groupon-code.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over ArtPub

ArtPub is een nieuwe manier van creatief uitgaan. Met gezellige mensen om je heen maak je - onder begeleiding van inspirerende kunstenaars - je eigen unieke schilderij. De workshops worden altijd in een café of restaurant gegeven. Als je wil, kan je tijdens de workshop dus ook lekker een drankje bestellen. Naast schilderen biedt ArtPub verschillende creatieve workshops: van aquarel en graffiti tot aan handletteren. De workshops zijn uit ervaring bijzonder geschikt als bedrijfs- of groepsuitje.