Geen nieuwe meldingen

atf-beauty

ijdoornlaan 1701, amsterdam

1x, 3x of 5x microdermabrasie bij ATF-Beauty

Kies optie

In een Notendop

  • Microdermabrasie kan helpen bij huidaandoeningen als littekens en bij pigmentstoringen, aldus ATF-Beauty

  • Salon in Amsterdam Noord

  • Gratis parkeren

Over deze deal

In sommige gevallen zijn hobbelige of ongelijke oppervlaktes leuk. Bij een mooi gebouw bijvoorbeeld. Of tijdens het skiën. Het gezicht wordt meestal niet als favoriet genoemd. Ga voor glad en gelijkmatig met 1, 3 of 5 keer microdermabrasie bij ATF-Beauty.

Kies uit de volgende opties


  • € 24,99 voor 1x microdermabrasie (waarde € 60)
  • € 69,99 voor 3x microdermabrasie (waarde € 180)
  • € 99,99 voor 5x microdermabrasie (waarde € 300)

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht met als doel celvernieuwing. Er worden kristalletjes op de huid gespoten en nadien weer weggezogen. De laagjes dode huidcellen worden weggehaald en een nieuwe huid verschijnt. De doorbloeding van je huid wordt geactiveerd alsmede de aanmaak van collageen. Het effect? Je huid wordt mooier, gladder en zachter.

Gebruik microdermabrasie bij huidaandoeningen zoals littekens, onzuiverheden en acne. Maar ook helpt het ouderdomsvlekken en pigmentverstoringen te verminderen en een door zon of roken beschadigde huid te herstellen, aldus ATF-Beauty.

ATF-Beauty


Als je jouw uiterlijk wil verfraaien, is ATF-Beauty een geschikte plek om te verblijven. Of het nu gaat om een Brazilian wax, een massage of permanente make-up; de dames van ATF-Beauty zorgen dat jij tevreden de salon uit huppelt. Kom met het openbaar vervoer of pak de auto, want je kan er gratis parkeren.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: minimaal 24 uur van tevoren verplicht telefonisch op 020 752 21 61, o.v.v. Groupon.
Meer info: let op, het adres is lastig te vinden met je navigatiesysteem, houd het nieuwe Banne Centrum in Amsterdam Noord aan. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over atf-beauty