Geen nieuwe meldingen

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Tot 50% korting.
640+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Klein of groot, jong of oud, iedereen heeft plezier in Slagharen, dat nog leuker wordt met een snackmenu of toegang tot het waterpark.

Wat je krijgt

  • Tickets voor Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  • Data en tijden: ticket(s) geldig t/m 5 januari 2020

Met meer dan 30 attracties, theatershows, spraakmakende parades en swingend straattheater is er bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen veel te beleven voor jong en oud. Klik hier voor de interactieve plattegrond van het park.

In Attractie- & Vakantiepark Slagharen maak je kennis met het Wilde Westen van Nederland. Beleef als een echte avonturier meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows. Ga over de kop in de Gold Rush, de achtbaan waarmee je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur vliegt. 

Black Hill Ranger Path

Nieuw dit jaar in het attractiepark is Black Hill Ranger Path. Dit gevarieerde parcours bestaat onder andere uit een 115 meter lange rollglider, waarmee je in 30 seconden naar beneden suist. Daarnaast is er een 8 meter hoge klimwand waar naar hartenlust op geklommen en geklauterd kan worden. En vind je er een ropecourse met 36 obstakels die je moet ‘overwinnen’ om aan de overkant te komen.

Slush-menu

Al deze inspanning maakt je vast hongerig, dus je kan ook kiezen voor een Slush-menu, dat bestaat uit een 1/2 Slush in een Yard met frites en een snack. Zo is je dag van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd.

Aqua Mexicana

Met de derde optie krijg je tevens toegang tot het waterpark Aqua Mexicana. Je roetsjt er van 10 glijbanen waarvan er 3 uitgerust zijn met special effects, geluid en 3D-animatie en kan je er ontspannen in een enorm bubbelbad. Ook is er een waterspeeltuin voor de kleintjes, een door palmbomen omgeven bubbelbad en in de zomer een echt buitenstrand.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Attractie- en Vakantiepark Slagharen t/m 5 januari 2020 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt.
Annuleren: je ticket(s) kunnen niet worden geannuleerd.
Meer info: kinderen t/m 3 jaar kunnen gratis naar binnen. Voor € 7,50 kan je een parkeerkaart kopen (ter plaatse betalen). De deal is niet geldig i.c.m. andere acties.. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen is een attractiepark dat zich volledig richt op avontuur voor alle leeftijden. Sinds 1963 stap je er in een wereld van cowboys en indianen. Al decennia lang is dit attractiepark een begrip in Nederland en omstreken. Door de jaren heen is het park steeds groter geworden en zijn er nieuwe attracties bijgekomen. Slagharen bestaat inmiddels uit een attractiepark, een waterpark, een klimpark én een vakantiepark, waar je met het hele gezin kan overnachten in huisjes, Cowboy Cottages, wigwams, tenten of andere accommodaties. Het park bevindt zich tussen Hoogeveen, Zwolle en Almelo in, dicht bij de Duitse grens. Je kan tegen betaling je auto parkeren op het parkeerterrein van Slagharen.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Kinderactiviteiten
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.