Geen nieuwe meldingen

Auto en Motor Rijschool Mike's

Lorreinenplein 2 3, Amersfoort

Motor-experience van 2,5 uur bij Auto en Motor Rijschool Mike's

Kies optie

In een Notendop

In echte motorkleding, met handschoenen en helm op kan je ruim 2,5 uur motorrijden op een oefenterrein en maak je kennis met motorrijden.

Over deze deal

Steigerende pk’s, brandend rubber en topsnelheden behalen – dat is het leven van een motorrijder. Maak kennis met de motor tijdens een motor-experience van 2,5 uur bij Auto en Motorrijschool Mike’s.

Kies uit de volgende opties


  • € 29,99 voor een motor-experience voor 1 persoon (waarde € 150)
  • € 54,99 voor een motor-experience voor 2 personen (waarde € 300)

Tijdens de motor-experience wordt stap voor stap uitgelegd waar je op moet letten en hoe je moet handelen tijdens het motorrijden. Je gaat niet de openbare weg op, maar blijft veilig op het oefenterrein. Je leert bijvoorbeeld op- en terugschakelen en scherpe bochten maken. Voor motorkleding wordt gezorgd, net als voor een helm, handschoenen en een mooie snelle motor. Het is aan te raden om stevige schoenen te dragen. De experience duurt 2,5 uur. De minimumleeftijd is 20 jaar.

Auto en Motor Rijschool Mike’s


Of je nu een starter bent of al eens les hebt gehad, dat maakt totaal niet uit. Bij Auto en Motor Rijschool Mike’s ben je aan het juiste adres voor een kwalitatieve, professionele rijopleiding. De rijschool bereidt je voor op het examen voor auto, motor of bromfiets met ervaren instructeurs. Je kan er ook je praktijkexamen afleggen.

Opstapplek (deze kan afwijken):
Lorreinenplein 2.3
3813 HE
Amersfoort

Wat je moet weten

Geldigheid: 2 maanden vanaf het moment van aankoop om te reserveren. De experience moet vervolgens binnen 6 maanden plaatsvinden. Geldig op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: direct online op http://m67.nl/groupon.php, met gebruik van je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: minimumleeftijd 20 jaar. De experience duurt 2,5 uur. Alleen voor beginnende leerlingen (iemand die geen rijbewijs heeft voor de motorfiets en hier geen lessen voor heeft gevolgd). Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Auto en Motor Rijschool Mike's