Geen nieuwe meldingen

Van der Madeweg 20, Duivendrecht

10, 12 of 14 motorrijlessen incl. AVB en AVD bij Auto- en Motorrijschool ART in Duivendrecht, omgeving Amsterdam

Kies optie

In een Notendop

Stap op de motor, volg eerst de instructeur en ga na je praktijkexamen je eigen weg.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
A
Abel
2 beoordelingen1 beoordelingen
maart 27, 2020
Art is een supergoede instructeur en een vriendelijke man. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en is positief, waardoor het leren rijden een stuk minder spannend wordt.
D
D.
16 beoordelingen2 beoordelingen
maart 21, 2020
Rustige man heeft geduld en geeft prima uitleg. Zeker een aanrader David
F
Frank
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 23, 2019
goudeerlijke meneer. Geeft goeie tips en zet je niet voor verrassingen. Ik waardeer zijn manier van lesgeven enorm en zou hem iedereen aanraden. Groet frank

Over deze deal

Sprinters, honden en motorrijders hebben één ding gemeen: ze weten hoe het voelt om met hun kop in de wind te staan. Wind de motor om je vinger na motorrijlessen van ART.

Kies uit 3 opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen, incl. examen AVB + AVD (waarde € 720)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen, incl. examen AVB + AVD (waarde € 800)
  • € 399 voor 14 motorrijlessen, incl. examen AVB + AVD (waarde € 880)

Oefening baart kunst en dat geldt ook zeker voor de kunst van het motorrijden. Tijdens je eerste les wordt er door de instructeur ingeschat hoeveel lessen je nodig zal hebben voordat je de praktijkexamens AVB (Algemene VooertuigBeheersing) en AVD (Algemene VerkeersDeelname) kan afleggen. Deze beslissing neemt hij natuurlijk in overleg met jou. Voor je het weet, rijd je de horizon tegemoet, net het einde van een romantische roadmovie. Een rijles duurt 60 minuten, maar je lest altijd in blokken van 120 minuten (dus twee lessen).

De verdeling van de motorrijlessen ziet er als volgt uit:

  • 10 motorrijlessen: 6 AVB-lessen en 4 AVD-lessen
  • 12 motorrijlessen: 8 AVB-lessen en 4 AVD-lessen
  • 14 motorrijlessen: 8 AVB-lessen en 6 AVD-lessen

Let op: de deal is exclusief de kosten voor de Eigen Verklaring en moet door de leerling zelf worden betaald. Dit is een bewijs dat je geschikt bent om te beginnen aan de lessen en examen te mogen doen. Exclusief theorie-examen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Lessen kunnen ingepland worden vanaf 1 februari 2020.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring en theorie-examen.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado. Neem voor aankoop contact op via artrijschool@hotmail.com om de beschikbare dagen en tijden te checken.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op artrijschool@hotmail.com, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon en wordt er lesgeld van 1 uur in rekening gebracht.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Lessen mag vanaf 17 jaar. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 65 in rekening gebracht. Praktijkexamen is alleen geldig i.c.m. een volledige rijopleiding bij Art Rijschool. Incl. motorkleding, controleer van tevoren of je maat aanwezig is, voor comfort en hygiëne wordt aangeraden zelf motorkleding mee te brengen. Een rijles duurt 60 minuten, maar je lest altijd in blokken van 120 minuten (dus twee lessen). Bij extreem koud weer en gladheid wordt niet gelest. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Auto- en Motorrijschool ART

Maak kennis met Art, rij-instructeur en oprichter van rijschool ART in Duivendrecht. Voor theorie- en praktijklessen voor auto en of motor ben je bij hem aan het vertrouwde adres. Deze vakbekwame rij-instructeur is al sinds 1996 actief en zet zijn ruime ervaring in om zijn leerlingen met veel enthousiasme en passie op te leiden tot volwaardige verkeersdeelnemers.