sluit
V-Day

Auto Service Hopman

Everdenberg 329, Oosterhout

APK-check bij Auto Service Hopman in Oosterhout

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode CATEGORY. Eindigt 3-2.
Code toepassen

In een Notendop

Laat je auto nakijken op alle punten waar deze bij de APK-keuring op kan worden afgerekend, om ongeschonden die keuring door te komen.

Over deze deal

  • APK check om je bolide klaar te stomen voor die gevreesde keuring
  • Je auto wordt op alle punten gecheckt waar bij de APK-keuring naar gekeken wordt
  • Na de check hoor je op welke punten je auto voldoet
  • En op welke punten je bij de APK-keuring kan worden afgerekend
  • Zodat je niet voor verrassingen kan komen te staan als het zo ver is

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via groupon.nl/reservations Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Auto Service Hopman

Auto Service Hopman is een vertrouwde autogarage in Oosterhout waar je je geliefde vierwieler vrolijk naar binnen rijdt. De monteurs beloven jouw vervoersmiddel namelijk met net zo veel liefde te behandelen als jij dat doet. Je kan er o.a. terecht voor reparaties, onderhoud en APK. Iets anders waar deze garage zich in gespecialiseerd heeft is chiptuning, het moderniseren van de software van je auto. Motoren in moderne auto's worden namelijk aangestuurd door een computer die de ingespoten hoeveelheid brandstof, het inspuitbegin, de turbodruk en het ontstekingstijdstip regelt. Aanpassingen in de software kunnen ervoor zorgen dat je auto minder brandstof nodig heeft of meer PK krijgt. Bij Auto Service Hopman houden ze bovendien van transparantie: er wordt altijd duidelijk gecommuniceerd over tijdsduur en kosten en je krijgt bij reparatie en onderhoud foto's te zien van wat de monteurs precies gedaan hebben.