Geen nieuwe meldingen

Arentsburg 31, Dordrecht

10 of 12 motorrijlessen incl. AVD- en AVB-examen bij Autorijschool Aqua

Kies optie

In een Notendop

Leer een motor beheersen, neem veilig en vertrouwd deel aan het verkeer en ervaar daarna het gevoel van vrijheid van een motor.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
bobby
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 10, 2020
Relaxed en duidelijk

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen (waarde € 650)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen (waarde € 710)

Alleen motorrijders weten waarom honden altijd hun hoofd uit het autoraam steken en insecten op de vooruit de gelukkigste beestjes op aarde zijn. Voel de wind in je gezicht met motorrijlessen inclusief AVD- en AVB-examen bij Autorijschool Aqua.

De lessen duren 60 minuten en kleding, helm, handschoenen en natuurlijk de motor worden voor je geregeld. In de AVB-fase leer je de motor beheersen op een afgesloten terrein. Hierbij horen ook de bijzondere verrichtingen, zoals de langzame slalom, het rijden van de 8 en het maken van een halve draai. Deze fase sluit je af met het CBR-examen.

Als je hiervoor slaagt kan je door naar de volgende fase, de AVD. Hierin ga je de openbare weg op. De instructeur volgt je op een motor of in de auto en geeft via een draadloze verbinding instructies door. Als de instructeur denkt dat je er klaar voor bent doe je het CBR-examen Verkeersdeelname (AVD) en voor je het weet rijd je verre landen de zonsondergang tegemoet.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief voertuighuur tijdens het examen à € 45 en theorie examen à € 39. Deze kosten betaal je rechtstreeks aan Autorijschool Aqua. De kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0641 523 654 of via e-mail op: rijschool-aqua@live.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 50 voor 90 minuten in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool Aqua

Autorijschool Aqua is werkzaam in Dordrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Sliedrecht en Alblasserdam. Speerpunten van de organisatie zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Je kan de rijopleiding zelf samenstellen, precies hoe jij dat wil. Na het slagen heb je een stevige basis voor een veilige rij-toekomst.