Geen nieuwe meldingen

Arentsburg 31, Dordrecht

10, 12 of 14 motorrijlessen incl. AVD- en AVB-examen bij Autorijschool Aqua

Kies optie

In een Notendop

Stap op de tweewieler, leer de motor onder controle te krijgen en ga voor je motorrijbewijs.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
B
bobby
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 10, 2020
Relaxed en duidelijk

Over deze deal

Net als baby’s liggen motoren dichtbij de grond, hebben ze een kruipende houding en produceren ze hetzelfde decibel aan geluid. Zo blij als een kind tijdens de rijlessen van Autorijschool Aqua.

Kies uit 3 opties

  • € 299 voor 10 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 750)
  • € 349 voor 12 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 900)
  • € 399 voor 14 motorrijlessen incl. een AVD- en AVB-examen (waarde € 1.050)

Per blokles ga je 90 minuten met je instructeur de weg op. Je hoeft je niet druk te maken over de geschikte kleding, een helm of handschoenen, want die worden voor je geregeld. Natuurlijk staat het belangrijkste, de motor, ook voor je klaar. In de AVB-fase leren jij en je motor elkaar beter kennen en blijf je op een afgesloten terrein oefenen. Hier leer je ook bijzondere verrichten zoals de langzame slalom, het rijden van de 8, het maken van een halve draai en andere basisvaardigheden.

Daarna ga je de openbare weg op en begint de AVD-fase. Daar leer je omgaan met verkeerssituaties, zowel binnen als buiten de bebouwde kom. Aan het eind van deze fase is het de bedoeling dat je veilig en verantwoord deel kan nemen aan het verkeer.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag en sommige zaterdag. De rijlessen gaan in overleg met de partner.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0641 523 654 of via rijschool-aqua@live.nl, o.v.v. Groupon. Niet bereikbaar van 3 t/m 14 augustus 2018 i.v.m. vakantie.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Bijkomende kosten: exclusief eenmalige administratiekosten van € 25, voertuighuur tijdens het examen à € 50 en theorie-examen à € 39. Deze kosten betaal je rechtstreeks aan Autorijschool Aqua. De kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 50 in rekening gebracht. Het is een goede opstartmogelijkheid voor nieuwe leerlingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool Aqua

Autorijschool Aqua is werkzaam in Dordrecht, Rotterdam, Zwijndrecht, Sliedrecht en Alblasserdam. Speerpunten van de organisatie zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Je kan de rijopleiding zelf samenstellen, precies hoe jij dat wil. Na het slagen heb je een stevige basis voor een veilige rij-toekomst.