Geen nieuwe meldingen

Autorijschool Dordrecht

Wega 26, Dordrecht

10, 15 of 20 autorijlessen inclusief een praktijkexamen bij Autorijschool Dordrecht

Kies optie

In een Notendop

In de omgeving van Dordrecht leer je autorijden in rijlessen van een uur zodat je klaar bent voor het aansluitende praktijkexamen.

Over deze deal

Waarom heten ruitenwissers geen regenwissers? En waar gaan knipperlichten heen als ze uit gaan? Dit zullen wellicht levenslange kwesties blijven, maar hoe je veilig en zeker de weg op gaat, leer je door te gaan lessen bij Autorijschool Dordrecht.

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 568)
  • € 299 voor 15 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 778)
  • € 399 voor 20 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 988)

Je gaat letterlijk een heel eind op weg met Autorijschool Dordrecht en figuurlijk ook naar je rijbewijs met deze deal. Beginnende leerlingen kunnen hier rijlessen volgen van 60 minuten en dat alles onder begeleiding van één vaste rij-instructeur. Deze bepaalt wanneer je klaar bent voor je praktijkexamen. Voor je het weet heb je je rijbewijs op zak en kan je de benenwagen even rust gunnen.

Lessen kan al vanaf 16,5 jaar en alle pakketten zijn inclusief een praktijkexamen en de huur van de auto.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (zaterdag in overleg).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 06 5090 1112 of via e-mail op info@autorijschooldordrecht.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: verplicht telefonisch op 06 5090 1112 of via e-mail op info@autorijschooldordrecht.nl, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Een les duurt 60 minuten en alle pakketten zijn inclusief een praktijkexamen en de huur van de auto. De deal is alleen geldig voor beginnende leerlingen, indien dit niet blijkt dan dient de leerling de prijs van een volledige les te betalen. alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Autorijschool Dordrecht. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.autorijschooldordrecht.nl. Exclusief kosten Eigen Verklaring CBR. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool Dordrecht

Autorijschool Dordrecht begeleidt al jaren leerlingen op weg naar hun autorijbewijs. De lat ligt er hoog, maar de ervaren instructeurs sturen je bij en zorgen dat je in een mum van tijd zelfstandig de weg op kan.