Geen nieuwe meldingen

Autorijschool Kroon

professor lupardistraat 15, Almere

10, 12 of 15 autorijlessen incl. examen(s), in omgeving Almere, bij Autorijschool Kroon

Kies optie

In een Notendop

Een professionele en ervaren rij-instructeur geeft je les in een VW Polo, automaat of schakel, en je kan zelfs in de avonduren terecht.

Over deze deal

Een lang en gezond leven wordt bereikt door genoeg slaap, het vermijden van stressvolle situaties en het onderhouden van een voorwaartse beweging. Maak het bewegen gemakkelijk met 10, 12 of 15 rijlessen inclusief examen(s) bij Autorijschool Kroon.

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen + praktijkexamen (waarde € 640)
  • € 249 voor 12 autorijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 745,55)
  • € 319 voor 15 autorijlessen inclusief theorie- en praktijkexamen (waarde € 865,55)

Je wordt thuis opgehaald en dan kan je leven als weggebruiker beginnen. Het is trouwens ook mogelijk om een werk- of schooladres op te geven zolang dit maar in Almere of ’t Gooi is. Na de les word je ook altijd weer thuisgebracht. Je kan kiezen tussen 10, 12 of 15 rijlessen waarbij een praktijkexamen is inbegrepen. Bij de opties voor 12 of 15 lessen zit bovendien nog een theorie-examen. Lessen op zaterdag en in de avonduren is ook mogelijk. Elke les telt 60 minuten.

Autorijschool Kroon

Autorijschool Kroon pakt het professioneel aan om jou te laten wennen aan de auto en het verkeer. Geduld, kwaliteit en service hebben de hoogste prioriteit. Na elke les worden je vorderingen nauwkeurig bijgehouden op je vorderingskaart. Hiermee worden je groei en prestatievermogen gestimuleerd.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: Bijkomende kosten voor examens en EV worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl
Reserveren: verplicht via e-mail op info@autorijschoolkroon.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: een les duurt 60 minuten. Je kan thuis worden opgehaald of op station Almere. Alleen voor beginnende leerlingen. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Autorijschool Kroon. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool Kroon