Geen nieuwe meldingen

Oostersetuin 8, Rotterdam

Omgeving Rotterdam: 10, 15 of 20 autorijlessen incl. een theorie- en een praktijkexamen bij Rijschool yOzcan

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 59% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zet de eerste stappen naar het felbegeerde roze pasje met lessen van een uur.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 rijlessen incl. een theorie- en een praktijkexamen (waarde € 491,25)
  • € 299 voor 15 rijlessen incl. een theorie- en een praktijkexamen (waarde € 666,25)
  • € 399 voor 20 rijlessen incl. een theorie- en een praktijkexamen (waarde € 841,25)

Uit onderzoek van het CBR in 2017 is gebleken dat de gemiddelde leerling 38 lessen nodig heeft om te kunnen slagen voor het praktijkexamen.

In autorijlessen van een uur helpt je rij-instructeur je op weg richting het felbegeerde roze pasje. Je lest in een gloednieuwe Volkswagen Polo in de regio’s Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Hellevoetsluis. Tijdens de eerste les stelt je rij-instructeur een lesplan voor je op waarmee je samen toewerkt naar je praktijkexamen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: bijkomende kosten voor Eigen Verklaring (EV) worden door het CBR bepaald en kunnen wijzigen, kijk voor actuele tarieven op www.cbr.nl
Reserveren: verplicht via e-mail op info@autorijschoolyozcan.nl of telefonisch op 0628 622 273, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De lessen duren 60 minuten. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt € 35 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. De rij-instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het examen. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Autorijschool yOzcan. Kijk voor de verschillende pakketten op autorijschoolyozcan.nl/lespakketten/. Lessen kan al vanaf 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Geldig in de regio's Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Hellevoetsluis. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Autorijschool yOzcan

Bij Autorijschool yOzcan ga je in lessen van een uur in een gloednieuwe Volkswagen Polo hard op weg naar je autorijbewijs. Na je eerste les wordt er een leerplan opgesteld om je met zelfvertrouwen richting je examen te laten gaan. De instructeurs werken vanuit positieve psychologie en geloven dat het benoemen van succeservaringen zorgt voor meer zelfvertrouwen en motivatie bij jou als leerling. Uiteraard is veiligheid achter het stuur het belangrijkst maar een prettige lesomgeving staat voor Yözcan minstens zo hoog in het vaandel. Lessen kan in de regio's Spijkenisse, Hoogvliet, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Hellevoetsluis. Je wordt voor iedere les thuis (of op een locatie naar keuze) opgehaald en weer teruggebracht.

Autorijschool yOzcan

Les, Rijschool