Ava Waxing And Beauty Bar

1 of 3 keer Brazilian of Boyzilian wax bij Ava Waxing and Beauty Bar in Den Haag of Rotterdam

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop


Ga voor een glad gevoel tussen de benen door professionals de boel te laten kortwieken tijdens een waxbeurt in het centrum van Den Haag.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 4 opties

  • € 18,99 voor 1x Brazilian wax voor dames (waarde € 40)
  • € 56,99 voor 3x Brazilian wax voor dames (waarde € 120)

  • € 22,99 voor 1x Boyzilian wax voor heren (waarde € 47,50)
  • € 68,99 voor 3x Boyzilian wax voor heren (waarde € 142,50)

Vermijd gedoe met een mesje en laat de boel gladjes verlopen door je schaamstreek door professionals onder handen te laten nemen.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop. Op de vestiging in den Den Haag kan je terecht van dinsdag t/m zaterdag, in Rotterdam op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch voor de vestiging Rotterdam op 010 3419 309 en voor de verstiging Den Haag op 070 213 6160, o.v.v. Groupon. Reserveren gaat op basis van beschikbaarheid.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ava Waxing And Beauty Bar


Het is beauty wat de klok slaat bij deze Bar met vier vestigingen - aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam, de Laan op Zuid én de Lodewijk Pincoffsweg in Rotterdam en de Kerkstraat in Den Haag. Naar Ava ga je voor bar veel verwennerij: nieuwe wimpers in de Lash Bar, een verfraaiing van je voeten via een pedicure en een algehele opkikker voor je huid en haar in de overkoepelende Waxing And Beauty Bar. Verwennerij, luxe, zorg en persoonlijke aandacht staan voorop in deze sfeervolle salon zodat je je nagels, voeten, handen, gezicht en wimpers in goede handen achterlaat.

Ava Waxing And Beauty Bar

Ontharen, Waxen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.