Geen nieuwe meldingen

Avantisport

€ 1 voor 20% korting op de online collectie op Avantisport

10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Vervang of vul je garderobe aan met sportkleding en -accessoires van bekende merken zoals Nike, adidas, Under Armour en New Balance.

Wat je krijgt

Tijdens online shoppen heb je geen last van langzaam lopende mensen in de winkelstraat, kan je snel checken of je niet al een zwart truitje in je kast hebt die er wel erg op lijkt én is het toegestaan om in je pyjama met een schaal havermout je winkelmandje te vullen. Vul je sportgarderobe aan met 20% korting bij Avantisport.

De deal

  • € 1 voor 20% korting op www.avantisport.nl

Sportkleding is niet langer gewoon een broek en een shirt. Het is een manier geworden om je stijl te laten zien, om je liefde voor een merk te uiten en om op te vallen tussen de andere fitgirls- en boys. Surf naar Avantisport.nl, shop naar hartenlust en binnen no-time ligt een pakketje met nieuwe kleding, schoenen en/of accessoires op je te wachten. Ook het bestellen van je wintersport-gear gaat van een leien dakje, want de broeken, jassen en skipully’s staan nu online.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 28 februari 2018 op alle dagen van de week op www.avantisport.nl.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Meer info: geldig op het hele online assortiment m.u.v. de "Superdeals" en de "Dagdeal". Maximaal 1 voucher per bestelling te gebruiken. Geen verzendkosten bij een besteding van minimaal € 65 na verrekening van de korting. De leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden van www.avantisport.nl zijn van toepassing op deze deal. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Avantisport

Avantisport is een online sportwinkel waar je als sportliefhebber je hart kan ophalen. Het assortiment is gevuld met sportkleding, -schoenen en -accessoires. Grote kans dat je lievelingsmerk ertussen zit, zoals Nike, adidas, Under Armour en New Balance. Je kan in één klap een bestelling plaatsen voor het hele gezin, want er is van alles te vinden voor dames, heren en kinderen. Van voetbal tot tafeltennis en van volleybal tot fitness: voor wel 17 verschillende sporten slaat Avantisport de nieuwste collecties in.