Geen nieuwe meldingen

B-Beautiful

Vughterstraat 166, 's Hertogenbosch

Cryolipolyse-afslankbehandelingen bij B-Beautiful

Kies optie

In een Notendop

Cryolipolyse is bedoeld om overtollige vetcellen te bevriezen en af te laten breken

Over deze deal

Kies uit de volgende opties

  • € 79,99 voor 1 enkelvoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 350)
  • € 139,99 voor 1 meervoudige cryolipolyse-behandeling (waarde € 700)
  • € 229,99 voor 3 enkelvoudige cryolipolyse-behandelingen (waarde € 1.050)
  • € 389,99 voor 3 meervoudige cryolipolyse-behandelingen (waarde € 2.100)

Na een persoonlijk intakegesprek en bijbehorend advies begint de behandeling. Cryolipolyse is bedoeld om overtollige vetcellen te bevriezen, te laten kristalliseren en af te laten breken. De behandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten. Bij een enkelvoudige behandeling is het behandelgebied 23,5 x 8,4 cm. Bij de meervoudige is dit gebied tweemaal zo groot. Je kiest zelf een zone waarop de behandeling plaatsvindt. De enkelvoudige behandeling pakt het gebied boven of onder de navel aan, terwijl de meervoudige behandeling zich richt op het hele gebied van buik, taille, dijbenen binnen, dijbenen buiten, billen of mannenborsten. Als je meerdere behandelingen neemt, zit tussen elke behandeling een rustperiode van 8 weken.

B-Beautiful

In dit schoonheidsinstituut in Den Bosch kan je onder andere terecht voor permanent ontharen, huidverjonging, acne-behandeling, en couperose door middel van een non-peroxide behandeling. De specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

© Groupon

Wat is de reden dat je meedoet aan deze campagne?
Wij zijn van mening dat diversiteit van mensen gevierd moet worden en een Pride Week sluit daar goed bij aan. Onze producten hebben te maken met mooi zijn en worden. Pride Week gaat niet alleen om mooie mensen die zichzelf willen zijn en dúrven zijn, maar ook om mensen die nog aan het kijken zijn hoe ze zichzelf kunnen zijn. Voor die mensen is Pride Week erg belangrijk, want ze moeten echt gaan inzien dat ze mooi zijn.

Waarom is het belangrijk dat er aandacht aan dit onderwerp wordt besteed?
LHBT-rechten zijn nog steeds geen vast recht geworden in de wereld, en ook niet in Nederland. Gelijke rechten voor iedereen, dat is het streven.

Pride Week-deals

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht online op b-beautiful.nu/contact/, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: er moet minimaal 8 weken tussen 2 behandelingen zitten. Er zijn gemiddeld 3 behandelingen nodig tot het gewenste resultaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over B-Beautiful