Geen nieuwe meldingen

Babydoekjes van het merk Pampers

Babydoekjes Pampers

10+ gekocht
€ 21,49
Uitverkocht

In een Notendop

Deze veelzijdige Pampers-babydoekjes zijn ontworpen om de gevoelige huid van de baby schoon en fris te houden.

Product-details

  • PH neutraal
  • Zonder fenoxyethanol, parabenen, parfum en alcohol
  • Kan zacht zijn voor de huid
  • Goedgekeurd door de British Skin Foundation
  • Een pakket bevat 52 doekjes

Houd alle verpakkingsmaterialen buiten het bereik van baby’s en kinderen om verstikking en/of wurging te voorkomen

Ingrediënten

  • Aqua, citroenzuur, gehydrogeneerde ricinusolie PEG-40, natriumcitraat, sorbitan caprylaat, natriumbenzoaat, edta dinatrium, bis-PEG / PPG-16/16 PEG / PPG-16/16 dimethicon, xanthaangom, pentadecalacton, dipropyleenglycol, capryl / capric triglyceride

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.