Geen nieuwe meldingen

Merwede 10, Lelystad

10-, 15- of 20-rittenkaart yoga bij Balans & Dans

Kies optie

In een Notendop

Rittenkaart voor vrouwen en kinderen waarmee je per keer kan kiezen voor yin yoga, aerial yoga, easy balans yoga of power balans yoga.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 10-rittenkaart yoga (waarde € 86)
  • € 39,99 voor 15-rittenkaart yoga (waarde € 129)
  • € 49,99 voor 20-rittenkaart yoga (waarde € 172)

Yin yoga
Met yin yoga worden houdingen langer vast gehouden. Je gebuikt je lijf niet om in een houding te komen maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen.

Aerial yoga
Aerial yoga is met een doek waardoor je houdingen op een hele andere manier ervaart, sommige houdingen makkelijker zijn en ook nieuwe houdingen mogelijk zijn.

Easy Balans yoga
Combinatie van Tai Chi, Yoga en Pilates. De ideale les voor dames die daar graag kennis mee willen maken maar nog wel wat uitleg nodig hebben.

Power Balans yoga
Een combinatie van Tai chi, Yoga en Pilates op muziek. Je werkt aan flexibiliteit, kracht en balans waardoor je je gefocust en kalm voelt.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop voor de eerste les, daarna nog 12 maanden op maandag t/m vrijdag en zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 12 uur vooraf telefonisch op 0320 252 464.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Balans & Dans

Balans & Dans is het resultaat van een samenwerking tussen Viviane De Laurenzio en Marjolijn Dirks. Deze vriendinnen werkten samen op een sportschool en hadden al langer de droom om een groepslessenstudio te beginnen. Die droom is helemaal uitgekomen, want je kan hier terecht voor een breed scala aan lessen voor zowel vrouwen als kinderen.