Geen nieuwe meldingen

Ballorig Vlaardingen

Ballorig Vlaardingen: kinder-entreeticket voor het speelparadijs

Beperkte tijd beschikbaar!
50+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Eindeloos ravot-plezier voor je kids gegarandeerd, in dit overdekte speelparadijs.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als in een dierentuin kijk je als ouder in een speelparadijs graag naar de aapjes, vraag je je af waar ze hun energie vandaan halen en moet je er niet aan denken om die capriolen zelf uit te voeren. Laat je kroost de beest uithangen in speelparadijs Ballorig.

Kies uit 4 opties

  • € 4,50 voor een entreeticket voor speelparadijs Ballorig - 1 kind (waarde € 8)
  • € 8,50 voor een entreeticket voor speelparadijs Ballorig - 2 kinderen (waarde € 16)
  • € 16,50 voor een entreeticket voor speelparadijs Ballorig - 4 kinderen (waarde € 32)
  • € 39,50 voor een entreeticket voor speelparadijs Ballorig - 10 kinderen (waarde € 80)

Laat je kleine man of meid lekker ronddraven in dit grote speelwalhalla voor kinderen. Geheid dat er een speelmaatje wordt gevonden. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen. Net zo makkelijk. De hapjes en drankjes zijn weliswaar niet inclusief, maar als begeleider/ouder mag je wel zonder betaling naar binnen om een klein oogje in het zeil te houden terwijl je ondertussen geniet van je welverdiende rust - of juist meedoet, wat jij wil natuurlijk.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf 1 juli t/m 31 december 2019 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig, je groupon is je entreebewijs.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Geldig voor kinderen van 1 t/m 12 jaar, kinderen tot 1 jaar en ouders mogen gratis naar binnen. Niet geldig icm andere acties. Niet te gebruiken voor kinderfeestjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ballorig Vlaardingen

Spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. En dat zonder vies te worden. Het klinkt als hemel op aarde voor zowel kinderen als ouders. Dit overdekte kinderspeelparadijs heeft sinds 1996 haar hemelpoorten geopend op 38 locaties in Nederland en inmiddels ook 3 over de grens bij onze oosterburen. Ballorig heeft hygiëne en gezondheid hoog in het vaandel staan. Met een grondige schoonmaak op dagelijkse basis en verantwoorde gerechten op de menukaart doen ze wat ze beloven. Allemaal zodat het kind zonder zorgen kan spelen, zoals het hoort. En ook aan de ouders is gedacht. Met een restaurant waar een hapje en een drankje worden geserveerd, klets je in alle rust bij, puf je even uit of ga je gewoon voor je werk aan de slag via de aanwezige gratis WiFi.

Ballorig Vlaardingen

Kinderactiviteiten, Trampoline & springkussen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.