sluit
TTD Launch

Bar Douwes

Tweede Boerhaavestraat 52, Amsterdam

Amsterdam-Oost: cocktailworkshop voor 2-10 personen bij Bar Douwes in de Oosterparkbuurt

Kies optie
Tot -10% korting op de verkoopprijs, max. € 50
Promotiecode REDWED. Eindigt 22-3.
Code toepassen
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Je leert over de tools voor het maken van een cocktail, kennis over het drankje én je maakt een "shake cocktail" en een "build cocktail".

Over deze deal

 • Cocktailworkshop voor 2-10 personen

 • In de levendige Oosterparkbuurt

 • De cocktailworkshop duurt 60-90 minuten

 • Dit is afhankelijk van de grootte van de groep

 • Qua groepsgrootte is er in overleg veel mogelijk

 • De workshop bestaat uit drie onderdelen:

  • Uitleg over de benodigdheden
  • Cocktail-wijsheid
  • Het maken van twee cocktails: 1 "shake cocktail" en 1 "build cocktail"

Over Bar Douwes

Bar Douwes is een plek waar je in de Oosterparkbuurt hartelijk ontvangen wordt voor een met aandacht gemaakte cocktail. Deze cocktailbar in Amsterdam-Oost leent zich niet alleen voor cocktailavondjes, maar heeft in de zomer ook een fijn hoekterras waar je overdag van een zoet drankje kan genieten. Zelf cocktails maken kan er ook tijdens een informatieve workshop, maar uiteraard kan je er ook terecht voor een warm kopje koffie of een koud tapbiertje. Het buurtcafé heeft een levendige ligging tegenover een basisschool en nabij een aantal hogescholen, dus het publiek verandert gedurende de dag van ouders die een kop koffie drinken nadat ze hun kids naar school hebben gebracht, tot buurtgenoten in de loop van de middag en studenten in de avond. In de weekenden leent de bar zich vaak voor verjaardagsfeestjes, dus lekker divers is het publiek wel te noemen. Bareigenaar Yoeri Douwes is zelf opgegroeid in de buurt, opende de bar op zijn 23e en vindt het heerlijk dat zijn buurtje samenkomt op één plek en dat dat zijn Bar Douwes is.

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Verplicht via e-mail reserveren op reserveren@bardouwes.nl. Niet geldig op feestdagen. Let wel: Dat je bij het reserveren via de mail je telefoonnummer erbij vermeld. Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig op dinsdag t/m zaterdag. Je kan zoveel groupons kopen en gebruiken als je wil. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Er is geen maximum of minimum voor de groepsgrootte; kleine groepen worden samengevoegd en groepen van meer dan 10 man zijn in overleg met Bar Douwes ook mogelijk.

Over Bar Douwes