Karaoke met eten en drinken bij Karakter in Amsterdam-West (vanaf 4 personen)

Kies optie

In een Notendop


Ga maximaal met z’n 20-en, huur een privé-karaokeroom en wissel elk luidkeels gezongen nummer af met een drankje of een Aziatisch hapje.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Net als vogels kunnen mensen hun stem gebruiken om een partner te lokken, hoor je al snel het verschil tussen een nachtegaal en een schorre uil en kan het na een avondje karaoke zomaar eindigen in nestelen. Oe-hoe dat is een lekker nummertje bij Karakter.

Kies uit 6 opties

Geldig op dinsdag t/m donderdag en zondag

  • € 49,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 40 eet- en drinktegoed - voor 4-6 pers.
  • € 74,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 70 eet- en drinktegoed - voor 7-9 pers.
  • € 99,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 100 eet- en drinktegoed - voor 10-15 pers.

Geldig op vrijdag en zaterdag

  • € 119,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 120 eet- en drinktegoed - voor 7-9 pers.
  • € 149,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 150 eet- en drinktegoed - voor 10-15 pers.

Geldig op dinsdag t/m zondag - VIP-optie

  • € 499 voor 2 uur een karaokekamer en onbeperkt drankjes (bier, wijn en fris) - voor 20 pers.

In je eigen privékamer kwetteren jij en je vrienden/collega’s/familie uit volle roodborst mee op de meer dan 3.000 hits die uit de speakers schallen. Je keel smeer je met drankjes en natuurlijk moet er tussen het zingen door ook gegeten worden. Per optie krijg je een vooraf vastgesteld bedrag dat je mag uitgeven aan eten en drinken (bier, wijn, frisdrank en Aziatische hapjes). Dit tegoed wordt aan het einde van je zangsessie verrekend.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zondag, afhankelijk van de gekozen optie (m.u.v. feestdagen). Op vrijdag en zaterdag te reserveren tussen 17.00-20.00 en 0.00-03.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via reserveren@bar-karakter.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren telefonisch via 020 737 0843, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: maximaal 20 personen per kamer. Het eet- en drinktegoed wordt achteraf verrekend na de karaoke-sessie. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Karakter


Als jij er klaar voor bent om je zangkunsten buiten de douche te laten horen, maar is het podium nog een te grote stap dan ga je naar Karakter. Hier huur je een privé-karaokekamer om samen met je favoriete vrienden je favoriete hitjes uit volle borst mee te zingen. Het mag, maar hoeft niet 100 keer Paradise by the dashboard light te zijn, want er is keuze uit honderden nummers uit vele genres. Tussen de solo's door kan je je stembanden smeren met een drankje in je karaoke-room. Geen zin om de volgende dag schor te zijn? Je kan ook - onder de boom - aan de bar of in de Chesterfieldbanken hangen met een cocktail, speciaalbier of gin-tonic. Of je bestelt wat van het Thaise street food van de kaart. Je vindt Bar Karakter in de De Clercqstraat in Amsterdam Oud-West.

Karakter

Nachtleven, Bar, Karaokebar
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.