Geen nieuwe meldingen

De Clercqstraat 75H, Amsterdam

Karaoke met eten en drinken bij Bar Karakter in Amsterdam Oud-West (vanaf 4 personen)

Kies optie
Meer dan 40 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Ga maximaal met z’n 20-en, huur een privé-karaokeroom en wissel elk luidkeels gezongen nummer af met een drankje of een Aziatisch hapje.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
Tessa
augustus 10, 2020
Gezellig!
P
petertop reviewer
29 beoordelingen12 beoordelingen
juli 14, 2020
Leuke zaak en vriendelijk personeel
Y
Yukiko
5 beoordelingen3 beoordelingen
maart 11, 2020
heel vriendelijk
J
Josje
1 beoordelingen1 beoordelingen
februari 3, 2020
Heel goed!

Over deze deal

Net als vogels kunnen mensen hun stem gebruiken om een partner te lokken, hoor je al snel het verschil tussen een nachtegaal en een schorre uil en kan het na een avondje karaoke zomaar eindigen in nestelen. Oe-hoe dat is een lekker nummertje bij Bar Karakter.

Kies uit 5 opties

Geldig op donderdag en zondag

  • € 49,99 voor 1,5 uur een karaokekamer huren met € 40 eet- en drinktegoed - voor 4-6 pers. (waarde € 160)
  • € 89,99 voor 1,5 uur een karaokekamer huren met € 70 eet- en drinktegoed - voor 7-9 pers. (waarde € 190)
  • € 109,99 voor 1,5 uur een karaokekamer huren met € 100 eet- en drinktegoed - voor 10-15 pers. (waarde € 220)

Geldig op vrijdag en zaterdag

  • € 139,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 120 eet- en drinktegoed - voor 7-9 pers. (waarde € 320)
  • € 169,99 voor 2 uur een karaokekamer huren met € 150 eet- en drinktegoed - voor 10-15 pers. (waarde € 350)

In je eigen privékamer kwetteren jij en je vrienden/collega’s/familie uit volle roodborst mee op de meer dan 3.000 hits die uit de speakers schallen. Je keel smeer je met drankjes en natuurlijk moet er tussen het zingen door ook gegeten worden. Per optie krijg je een vooraf vastgesteld bedrag dat je mag uitgeven aan eten en drinken (bier, wijn, frisdrank en Aziatische hapjes). Dit tegoed wordt aan het einde van je zangsessie verrekend.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op donderdag en zondag óf vrijdag en zaterdag, afhankelijk van de gekozen optie (m.u.v. feestdagen). Geldig vanaf 17.00 uur. Let op: op vrijdag en zaterdag niet geldig tussen 20.00 en 00.00 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via reserveren@bar-karakter.nl o.v.v. Groupon. Graag niet naar de bar bellen voor vragen over beschikbaarheid en reserveringen. Dit wordt uitsluitend via de mail behandeld.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren op 020 737 0843, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Maximaal 20 personen per kamer. Het eet- en drinktegoed wordt na de karaoke-sessie verrekend. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bar Karakter

Als jij er klaar voor bent om je zangkunsten buiten de douche te laten horen, maar is het podium nog een te grote stap dan ga je naar Karakter. Hier huur je een privé-karaokekamer om samen met je favoriete vrienden je favoriete hitjes uit volle borst mee te zingen. Het mag, maar hoeft niet 100 keer Paradise by the dashboard light te zijn, want er is keuze uit honderden nummers uit vele genres. Tussen de solo's door kan je je stembanden smeren met een drankje in je karaoke-room. Geen zin om de volgende dag schor te zijn? Je kan ook - onder de boom - aan de bar of in de Chesterfieldbanken hangen met een cocktail, speciaalbier of gin-tonic. Of je bestelt wat van het Thaise street food van de kaart. Je vindt Bar Karakter in de De Clercqstraat in Amsterdam Oud-West.