Geen nieuwe meldingen

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark

Bootcamp: 5, 10 of 20 keer BBB-en bij Bootcamp Tai Outdoor Westerpark

Resterende tijd beperkt!
Tot 64% korting.
Kies optie

In een Notendop

Werk je samen met andere enthousiastelingen in het zweet tijdens een intensieve workout voor buik, billen en benen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor 5x BBB-bootcampen in het Amsterdamse Westerpark (waarde € 25)
  • € 19,99 voor 10x BBB-bootcampen in het Amsterdamse Westerpark (waarde € 45)
  • € 29,99 voor 20x BBB-bootcampen in het Amsterdamse Westerpark (waarde € 85)

Sporten met korting in Amsterdam? Wat dacht je van bootcampen met korting in Westerpark? Voor 1,50 per les kan je al meedoen aan deze actieve sport in de buitenlucht. En niet alleen de frisse buitenlucht, maar ook de groep werkt motiverend om jouw sportdoelen te behalen. Je werkt met gerichte groepstrainingen aan je conditie en tegelijkertijd aan een krachtig lichaam. Ga sporten met je zus, leer je collega’s in een andere setting kennen of daag je vrienden uit voor deze intensieve bootcamplessen in Westerpark. Met deze aanbieding kan je 5, 10 of 20 keer bootcampen in Amsterdam.

Tijdens deze training worden de fameuze 3 B’s (buik, billen, benen) flink aangepakt. In de buitenlucht van het Westerpark word je in groepsverband (verzamelen bij De Bakkerswinkel op de Polonceaukade 1) en onder begeleiding van een ervaren, enthousiaste professional gemotiveerd om je spieruithoudingsvermogen te verbeteren. Knallen dus, en wel 30 minuten lang. En… rain or shine, de lessen vinden het hele jaar door plaats. Kies je moment:

  • Maandag: 18:15-18:45 uur
  • Donderdag: 18:15-18:45 uur
  • Zaterdag: 11:15-11:45 uur

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je rittenkaart. Na inwisseling is je rittenkaart onbeperkt geldig op maandag, donderdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of via WhatsApp op 0630 736 788, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 8 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten - als je een gratis proefles gevolgd hebt, val je daar nog steeds onder. De rittenkaart is persoonsgebonden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bootcamp Tai Outdoor Westerpark

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark is een initiatief van de energieke Mohamed Taibi. Deze enthousiaste sportcoach wil mensen motiveren om voor een sportieve levensstijl te kiezen. Door middel van bootcamps in het Amsterdamse Westerpark, om het hele lichaam te trainen. Voor beginnende sporters en gevorderden. Door hardlopen met intervaltrainingen te combineren met uitdagende fitnessoefeningen. Dit alles in groepsverband. En als je van individuele aandacht tijdens een training houdt dan kies je voor een 1-op-1 training van een uur, waarin je niet alleen je persoonlijke doelen bepaalt maar ook voedingsadvies krijgt.

Bootcamp Tai Outdoor Westerpark

Sportschool, Fitnessles, Bootcamp
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.