Geen nieuwe meldingen

Tweede slag 7, Rockanje

Lunchplank vlakbij het strand: diverse belegde broodjes bij Beach West in Rockanje (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Tank bij met diverse broodjes die je bijvoorbeeld kan beleggen met zalm, carpaccio, brie en verse eiersalade (het aanbod varieert).

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Net als uit eten gaan is surfen leuker om samen te doen, wil je een teveel aan zout voorkomen en is je eigen plank meenemen soms wat onhandig. Hang loose en geniet van een lunchplank bij Beach West.

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor een lunchplank voor 2 personen
  • € 14,99 voor een lunchplank voor 3 personen
  • € 17,99 voor een lunchplank voor 4 personen

Of je de ochtend nou actief en surfend hebt doorgebracht of juist heerlijk op het strand hebt gelegen, zeelucht maakt hongerig. Stil je trek met een lunchplank met verse broodjes met wisselende soorten beleg. Denk aan:

  • Carpaccio
  • Zalm
  • Brie
  • Eeiersalade

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week tijdens het zomerseizoen (1 april-1 november) en op vrijdag t/m zondag tijdens het winterseizoen (1 november-1 april).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info:niet geldig i.c.m. andere acties. Exclusief drankjes. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beach West

Op een steenworp afstand van het strand van Rockanje - 'tussen' Brielle en Hellevoetsluis - vind je Beach West. Hier kan je genieten van een ijskoud drankje op het terras terwijl je luistert naar de rustgevende geluiden van de zee, of je strijkt neer voor een lunch of diner om je trek te stillen na een actieve of juist ontspannen stranddag. Maar ook in de koudere maanden ervaar je zomerse temperaturen met warme chocolademelk bij de open haard. En mocht je op zoek zijn naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of trouwfeest, dan voorziet Beach West je graag van meer informatie over hun riante mogelijkheden daarvoor.

Beach West

Restaurant, Broodjes