Fietstocht door de duinen incl. koffie & lekkers bij Beach West

Tot 51% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor de fietstocht “Voornes Duin” incl. koffie met gebak & soep voor 1 pers. (waarde € 19,99)
  • € 19,99 voor de fietstocht “Voornes Duin” incl. koffie met gebak & soep voor 2 pers. (waarde € 39,99)
  • € 38,99 voor de fietstocht “Voornes Duin” incl. koffie met gebak & soep voor 4 pers. (waarde € 79,99)

Breng je fiets en eventueel gezelschap mee richting Rockanje en trek een dagje door de natuur wanneer je door het gebied Voornes Duin fietst. De tocht wordt aangevangen bij Beach West waar je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een stuk appelgebak. Als de buik vol zit, is het tijd om op de fiets te stappen. De tocht leidt je langs één van de soortenrijkste duingebieden van West-Europa. Zo trap je op je eigen tempo door en langs de duinen, bloemrijke graslanden en vochtige valleien en duinbossen en stap je als je dat wil rustig af om een foto te maken. Via het Oostvoornse Meer kom je terecht bij het Brielse Meer met de Stenen Baak, een voormalige vuurtoren. Nadat het historische stadje Brielle is aangedaan, kom je terug bij Beach West waar een warme kop erwtensoep met roggebrood en katenspek of tomatensoep op je staat te wachten.

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op vrijdag t/m zondag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Exclusief fiets. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beach West


Op een steenworp afstand van het strand van Rockanje - 'tussen' Brielle en Hellevoetsluis - vind je Beach West. Hier kan je genieten van een ijskoud drankje op het terras terwijl je luistert naar de rustgevende geluiden van de zee, of je strijkt neer voor een lunch of diner om je trek te stillen na een actieve of juist ontspannen stranddag. Maar ook in de koudere maanden ervaar je zomerse temperaturen met warme chocolademelk bij de open haard. En mocht je op zoek zijn naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of trouwfeest, dan voorziet Beach West je graag van meer informatie over hun riante mogelijkheden daarvoor.

Beach West

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.