Geen nieuwe meldingen

Rockanje: onbeperkt spareribs met friet, salade en brood bij Beach West (vanaf 2 personen)

Beperkte tijd beschikbaar!
60+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Zet je tanden in zoveel spareribs met zoete of pittige marinade als je maar op kan, compleet met friet, salade, brood en sausjes.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Uit onderzoek blijkt dat spareribs aan zee beter smaken door de natuurlijke zilte lucht die ervoor zorgt dat het vuur van de grill beter oplaait. Neem de proef op de som met onbeperkt kluiven bij Beach West.

Kies uit 4 opties

  • € 22,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet, salade en brood 2 personen (waarde € 67,50)
  • € 34,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet, salade en brood 3 personen (waarde € 101,25)
  • € 44,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet, salade en brood 4 personen (waarde € 135)
  • € 68,99 voor onbeperkt spareribs incl. friet, salade en brood 6 personen (waarde € 202,50)

Maak je borst maar nat want met deze deal krijg je anderhalf uur de tijd om zoveel spareribs te eten als je op kan. De varkensribben worden vóór het roosteren gelakt met een pittige of zoete marinade, afhankelijk van waar jij zin in hebt. Als de ribjes voldoende hitte van de barbecue hebben gehad, worden ze geserveerd met een chili- en knoflooksaus. Hiermee kan je het vlees van een extra smeuïg laagje voorzien alvorens je jouw tanden erin zet. Patat met mayo, een gemengde salade en brood zorgen dat de tafel goed gevuld is en er iets meer is om het kluiven mee af te wisselen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week tijdens het zomerseizoen (1 april-1 november) en op vrijdag t/m zondag tijdens het winterseizoen (1 november-1 april).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado
Reserveren: minimaal 4 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: exclusief drankjes. Er kan 1,5 uur onbeperkt spareribs besteld worden. Voor niet-opgegeten ribs wordt € 5 in rekening gebracht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beach West

Op een steenworp afstand van het strand van Rockanje - 'tussen' Brielle en Hellevoetsluis - vind je Beach West. Hier kan je genieten van een ijskoud drankje op het terras terwijl je luistert naar de rustgevende geluiden van de zee, of je strijkt neer voor een lunch of diner om je trek te stillen na een actieve of juist ontspannen stranddag. Maar ook in de koudere maanden ervaar je zomerse temperaturen met warme chocolademelk bij de open haard. En mocht je op zoek zijn naar een geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of trouwfeest, dan voorziet Beach West je graag van meer informatie over hun riante mogelijkheden daarvoor.

Beach West

Restaurant, Amerikaans, BBQ-restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.