Geen nieuwe meldingen

Beanies koffiesmaken-adventskalender met koffiepot en -kop

Beanies-adventskalender

€ 23,98
Uitverkocht

In een Notendop

Deze adventskalender bevat 46 koffiezakjes, een drinkbeker en een potje Beanies-koffie; perfect voor een cafeïne-volle decembermaand.

Product-details

  • De kalender bevat:    * Een Beanie-porseleinen kop    * 46 koffiezakjes (2 per dag, diverse smaken)    * Een koffiepot Beanies-koffie (diverse smaak)

Deal-Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 16.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.