BeauNique

Gezichtsbehandeling met naar keuze deelbehandelingen bij BéauNique

Tot 62% korting.
140+ gekocht
Kies optie
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Wat je krijgt


De huid verschilt in die zin van de nagels dat een lakje eroverheen niet genoeg is. Laat je huid groots en grondig reinigen, verzorgen en verwennen met een gezichtsbehandeling en meer bij BéauNique (vanaf € 23,99).

Kies uit de volgende opties:


  • € 23,99 voor een gezichtsbehandeling van 60 min. (waarde € 59,95)
  • € 29,99 voor een gezichtsbehandeling van 60 min. met 2 deelbehandelingen naar keuze (waarde € 77,95)

Bij deze deal krijg je sowieso een gezichtsbehandeling van 60 minuten. Die bestaat uit huidanalyse, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, klassieke massage voor het gelaat, serum en dagcrème. Onder het genot van een lekker kopje thee. En hoewel de gezichtsbehandeling al een verwennerij op zich is, zou je ‘m ook kunnen aanvullen met 2 extra deelbehandelingen. Hiervoor kan je kiezen uit: wimpers verven, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren of bovenlip harsen. Het is ook mogelijk om een duo behandeling te boeken, gezellig met moeder, dochter, vriendin of partner. En kom je met z’n vieren? Dan staat er ook nog een glas prosecco en een hapje klaar.

BéauNique


BéauNique is een huidverzorgingsinstituut dat zich inzet voor een mooiere huid. Elke behandeling begint met een grondige huidanalyse door de ervaren schoonheidsspecialiste. In de salon wordt uitsluitend gebruikgemaakt van gespecialiseerde merken, zoals Hannah en dr.med. Christine Schrammek. De gebruikte producten worden altijd afgestemd op jouw huid. Je verlaat de salon nooit met lege handen: een goodie bag of een ander cadeau ligt standaard voor je klaar.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 maart 2014 op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren (): verplicht telefonisch op telefoonnummer 06 43 27 53 27, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over BeauNique


By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.