Geen nieuwe meldingen

Snellerstraat 2, Rijswijk

Ontspanningsmassages of triggerpoint-massages van 60 min. bij Beauty 1 in Rijswijk

Kies optie

In een Notendop

Laat spierknopen losmaken en voel na één of meerdere sessie van 3600 seconden wat het gevoel van ontspannenheid inhoudt.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
jirka
12 beoordelingen4 beoordelingen
januari 20, 2020
voldoende
T
ThugzzTOP REVIEWER
7 beoordelingen7 beoordelingen
december 24, 2019
Een proffesionele masseur, die zijn werk uitstekend uitvoert. Het is een geweldige ervaring en ik zou iedereen aanraden om bij Richard te gaan. Na zo’n massage voel je je als herboren.

Over deze deal

Net als kleding die net uit de droger is draag je een fijn gestreken huid soms met net iets meer vertrouwen. Laat je door de wasstraat halen met ontspannings- en triggerpoint-massages van Beauty 1.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 ontspannings- of triggerpoint-massage van 60 min. (waarde € 75)
  • € 54,99 voor 3 ontspannings- of triggerpoint-massages van 60 min. (waarde € 225)
  • € 89,99 voor 5 ontspannings- of triggerpoint-massages van 60 min. (waarde € 375)

Met deze massagedeal in Rijswijk kan je jezelf voor 60 minuten lang even op standje ‘stand-by’ zetten. Terwijl jij ligt, zorgt de masseur dat je lichaam zacht gereset wordt. Kies je voor de triggerpoint-massage dan zal de masseur spierknopen, die variëren van klein tot groot, aanpakken om het gebrek aan zuurstof en doorbloeding aan te pakken, om zo de gevolgen van overbelasting, stress en/of een slechte houding te herstellen. Wie wil er nou niet een frisse start maken? Bij Beauty 1 kan het.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je enige of eerste afspraak. Na inwisseling is je groupon nog 12 maanden geldig op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online reserveren, kies hier voor "Richard Massage" en reserveer o.v.v. je Groupon en je naam.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty 1

Met meer dan 15 jaar beauty-ervaring is Beauty 1 in Rijswijk een expert op het gebied van esthetiek. De schoonheidsprofessionals weten als geen ander hoe ze hun klanten zowel geestelijk als lichamelijk op hun gemak kunnen stellen. Doel van elke behandeling is het zo aangenaam en zorgvuldig mogelijk vervullen van de beautywensen van die klanten en ze met een goed gevoel de zaak te laten verlaten. Je kan hier terecht voor permanente make-up, verschillende massages, ontharen/IPL, harsen, mesotherapie, microdermabrasie, nagelbehandelingen en skin-rejuvenation. Vlak na afrit 10 van de A4 sla je de straat in van Beauty 1 en kan je je auto kwijt op een van de parkeerplekken vlakbij.