Geen nieuwe meldingen

Snellerstraat 2, Rijswijk

Afslankende en anticellulite-massage bij Beauty 1 in Rijswijk

Kies optie

In een Notendop

Ervaar 1, 3 of 5 bindweefselmassages gericht op een stevige huid en het verliezen van centimeters.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
jirka
12 beoordelingen4 beoordelingen
januari 20, 2020
voldoende
T
ThugzzTOP REVIEWER
7 beoordelingen7 beoordelingen
december 24, 2019
Een proffesionele masseur, die zijn werk uitstekend uitvoert. Het is een geweldige ervaring en ik zou iedereen aanraden om bij Richard te gaan. Na zo’n massage voel je je als herboren.

Over deze deal

Net als kleding die net uit de droger is draag je een glad gestreken huid soms met net iets meer vertrouwen. Laat je door de wasstraat halen met afslankende en anticellulite-massages van Beauty 1.

Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor 1x een afslankende en anticellulite-massage van 30 minuten (waarde € 45)
  • € 39,99 voor 3x een afslankende en anticellulite-massage van 30 minuten (waarde € 135)
  • € 59,99 voor 5x een afslankende en anticellulite-massage van 30 minuten (waarde € 225)

Het doel van deze massage is afslanken en tegelijkertijd het verminderen van een sinaasappelhuid. De behandeling die je ondergaat is een bindweefselmassage en deze richt zich op het verstevigen van je huid. Tijdens de massage wordt de huid vacuüm gezogen om de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen te stimuleren. Onder normale omstandigheden activeert de behandeling celvernieuwing, veerkrachtigheid en stevigheid van de huid. De massages worden bovendien ingezet om bij te dragen aan een slanker lichaam, in combinatie met de juiste voeding en lifestyle.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 4 maanden na aankoop in voor je eerste afspraak. Na inwisseling is je groupon nog 12 maanden geldig op maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 4 uur van tevoren online via https://beauty1.nl/online-agenda/, klik "bindweefselmassage benen" aan en vermeld je naam en je groupon-codes.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty 1

Met meer dan 15 jaar beauty-ervaring is Beauty 1 in Rijswijk een expert op het gebied van esthetiek. De schoonheidsprofessionals weten als geen ander hoe ze hun klanten zowel geestelijk als lichamelijk op hun gemak kunnen stellen. Doel van elke behandeling is het zo aangenaam en zorgvuldig mogelijk vervullen van de beautywensen van die klanten en ze met een goed gevoel de zaak te laten verlaten. Je kan hier terecht voor permanente make-up, verschillende massages, ontharen/IPL, harsen, mesotherapie, microdermabrasie, nagelbehandelingen en skin-rejuvenation. Vlak na afrit 10 van de A4 sla je de straat in van Beauty 1 en kan je je auto kwijt op een van de parkeerplekken vlakbij.