Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Akkerwindenstraat 1-202, Arnhem

Massage(s) naar keuze van 60 min. bij Beauty By Raak in Arnhem

Kies optie

In een Notendop

Laat je spierspanning aanpakken met een Shiatsu-massage, ontspanningsmassage, etherische oliën-massage of hotstone-massage.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor één wellness-massage van 60 min. (waarde € 50)
  • € 54,99 voor drie wellness-massages van 60 min. (waarde € 150)
  • € 89,99 voor vijf wellness-massages van 60 min. (waarde € 250)

Je kan kiezen uit de volgende 4 weldadige massages:

  • Shiatsu-massage
  • Ontspanningsmassage
  • Etherische oliën-massage
  • Hotstone-massage

De keuze is aan jou: ga je voor ontspanning of toch voor het aanpakken van vervelende knopen? Fijn om te weten is dat alle bovenstaande massages prettige voordelen kennen. Zo is de shiatsu-massage o.a. bedoeld om vermoeidheid te verlichten en de zelfhelende krachten van het lichaam te stimuleren, terwijl de ontspanningsmassage een goede manier is om je lichaam en geest te ontspannen. Houd je geur en warmte? Ga dan voor de etherische oliën-massage, waarbij gebruik wordt gemaakt van geurende oliën zodat je helemaal tot ontspanning komt, of ga voor de klassieke hotstone-massage.

Tijdens alle massages worden de hoofdhuid, het gelaat, de nek, schouders, decolleté en rug onder handen genomen.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering. Meer informatie over wat je kan verwachten bij een massage.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf 1 februari op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://beautybyraak.weebly.com/contact.html, óf telefonisch via WhatsApp of bellen op 0644 565 413, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor eventuele vragen kan je telefonisch contact opnemen via WhatsApp op 0644 565 413. Niet geldig i.c.m. andere acties. Massages zijn alleen mogelijk bij vrouwen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty By Raak

Bij Beauty By Raak ontsnap je even aan de alledaagse drukte door je huid onder handen te laten nemen door beautyprofessional Raginie Durga en het team. Deze enthousiaste en ervaren eigenaresse biedt namelijk weldadige behandelingen aan die je lichaam van buiten en van binnen weer opladen. Denk bijvoorbeeld aan een wellnessmassage die ontwikkeld is om spanningen en stress weg te nemen. Maar ook voor behandelingen met een bijpassend advies op het gebied van acné ben je bij deze sfeervolle salon - in Arnhem Malburgen, op ongeveer 11 autominuten afstand van het centrum - in vertrouwde handen.