Geen nieuwe meldingen

Beauty&Footzz

Grote markt 33, Almere

Bio bodywrap voor je hele lijf of voor 3 lichaamsdelen naar keuze bij Beauty & Footzz

Tot 76% korting.
20+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Sculptuur je weelderige vormen en ga de strijd aan tegen cellulites en striae door middel van een afslankende Bio bodywrap.

Wat je krijgt

Kies uit de volgende opties


  • € 49,99 voor een Bio bodywrap voor 3 lichaamsdelen naar keuze (waarde € 207)
  • € 79,99 voor een Full Bio bodywrap (waarde € 345)

De biologische bodywrap pakt cellulites, striae en vetophopingen aan: 4 verschillende emulsies werken samen om de huid te verstrakken en ontsierende tekenen op je lijf te verminderen. Vetcellen die door de 100% biologische extracten worden afgebroken, verlaten op natuurlijke wijze je lijf. De body wrap-behandeling is toe te passen op 5 lichaamszones - bovenbenen, billen, buik, rug en bovenarmen.

Tijdens de behandeling ga je ontspannen op een bed liggen. Vervolgens worden drie emulsies met verschillende plantenextracten, hoge cafeïneconcentraties, essentiële oliën en algenextracten aangebracht en afgedekt met een folie. Daarna ontspan je een half uur zodat de extracten hun werk goed kunnen doen. En vervolgens worden de 3 emulsies verwijderd en volgt er een korte bindweefselmassage van max. 10 minuten met een vierde emulsie. Direct na het aanbrengen merk je dat de emulsies effect hebben en bovendien werken ze nog zo’n 12 uur door.

Beauty & Footzz


In het kleine, maar o-zo-gezellige Beauty & Footzz kunnen vrouwen zich uitgebreid laten verwennen met diverse beautybehandelingen. Maar ook mannen zijn uiteraard van harte welkom. Je kan hier je hart ophalen als je houdt van gezichtsbehandelingen, wanneer je haren wil laten verwijderen door middel van wax en als je blij wordt van manicures en pedicures. Last van kalknagels? Kijk op de site voor meer informatie.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag, donderdag en vrijdag. In overleg op donderdagavond en zaterdag (beperkte beschikbaarheid).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 2 weken van tevoren verplicht telefonisch op 0633 142 100 óf online op beautyenfootzz.nl, via het contactformulier, met gebruik van je groupon-codes o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Beauty&Footzz

Spa, Gewichtsverlies