Geen nieuwe meldingen

Beauty&Footzz

Grote markt 33, Almere

Workshop cupping voor 1 of 2 personen bij Beauty&Footzz

Tot 71% korting.
10+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Cupping is van oorsprong een Chinese massage techniek die verschillende lichamelijke klachten effectief kan aanpakken.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor Workshop cupping voor 1 persoon (waarde € 95)
  • € 54,99 voor Workshop cupping voor 2 personen (waarde € 190)

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en bestaat uit theorie en vooral praktijk. De workshop is inclusief koffie en thee en gebruik van handdoeken, oliën, cups en overige materialen. Cupping is van oorsprong een Chinese massagetechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een siliconen cup die de huid vacuüm zuigt. Wanneer je de workshop gehad hebt, kan je anderen en jezelf een cupbehandeling geven. 14 dagen jezelf 10 minuten per dag behandelen kan al zichtbaar resultaat opleveren. De behandeling kan bijvoorbeeld een positief effect hebben op cellulitis, gespannen spieren en hoofdpijn. Daarbij kan de behandeling helpen bij afslanken en bij het afvloeien van gifstoffen uit het lichaam.

Beauty&Footzz

In de sfeervolle salon Beauty&Footzz kunnen vrouwen zich uitgebreid laten verwennen met diverse beautybehandelingen. Maar ook mannen zijn uiteraard van harte welkom. Je kan hier je hart ophalen als je houdt van gezichtsbehandelingen en als je blij wordt van manicures en pedicures, afslanken en wimperextensions.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op workshopdata.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 8 dagen vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen, wanneer er niet genoeg aanmeldingen zijn, wordt er contact met je opgenomen voor een nieuwe datum. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Beauty&Footzz

Salon, Beautysalon