Geen nieuwe meldingen

Beauty Italian Touch

2 locaties

Ontspannende wellnessbehandeling bij Beauty Italian Touch in Delft

Kies optie

In een Notendop

Kom tot rust met een Anti-stress gezichtsbehandeling en kies daar een rugpeeling en een Anti-stress rug massage of Hotstone-rug massage bij.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor een Anti-stress gezichtsbehandeling (60 min) (waarde € 50)
  • € 29,99 voor een Anti-stress gezichtsbehandeling (60 min.) + rugpeeling (10 min.) (waarde € 67,50)
  • € 39,99 voor een Anti-stress gezichtsbehandeling (60 min.) + rugpeeling (10 min.) + Anti-stress rugmassage (20 min.) óf Hotstone-rugmassage (20 min.) (waarde € 110)

Kies je voor de Anti-stress gezichtsbehandeling, dan wordt je gezicht een uur in de watten gelegd. Voeg je daar een rugpeeling aan toe, dan wordt ook je gehele rug gereinigd. Deze behandeling neemt tien minuten in beslag. Om de ontspannende wellness-ervaring compleet te maken, kan je kiezen voor een Anti-stress rugmassage óf een Hotstone rugmassage. Beide behandelingen duren twintig minuten.

Inhoud van de verschillende behandelingen:

Anti-stress gezichtsbehandeling (60 min.)

Allereerst wordt je gezicht gereinigd en gestoomd. Na deze warmtewerking is je gezicht klaar voor een zachte peeling. Deze wordt gevolgd door een ontspannende massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders. Aromatherapie en kaarsjes zorgen voor een ontspannende ambiance.

Rugpeeling (10 min.)

Tijdens deze korte peeling wordt je rug diep gereinigd, met gebruik van warme compressen en scrub.

Anti-stress rugmassage (20 min.)

Uitgebreide, ontspannende massage van de rug.

Hotstone rugmassage (20 min.)

Deze rugmassage met warme stenen stimuleert de bloedcirculatie, lymfeomloop en stofwisseling. De warmte dringt diep door in de spieren om ze soepel te laten worden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0615 474 296, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Geldig bij allebei de locaties van Beauty Italian Touch: die op de Beukenlaan 4k in Delft (in het medisch centrum) en die op de Chopinlaan 71-A, Delft (Die Buytenweye). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Italian Touch

Bianca Nistro is de oprichtster van Beauty Italian Touch. De van origine Italiaanse zit al meer dan 25 jaar in het vak en opende haar eerste salon in Italië. Toen zij in 1995 naar Nederland verhuisde, opende ze hier een salon en inmiddels is daar nog een tweede locatie bij gekomen. In de salon kan je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen en massages, een manicure/pedicure en harsen. Alle behandelingen en de sfeer in de salons kenmerken zich door Bianca's Italian touch.