Tandenbleken bij Beauty Paradijs in Spijkenisse

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop


Lach de wereld tegemoet met je million dollar smile na een peroxide-vrije tandenbleekbehandeling van 3x 15 minuten óf 3x 20 minuten.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Een mooie glimlach werkt aanstekelijk, net als neuriën op straat, niezen op kantoor en een doosje lucifers. Zet je omgeving in vuur en vlam met je stralend witte tanden na een tandenbleeksessie bij Beauty Paradijs.

Kies uit twee opties

  • € 34,99 voor een basisbehandeling tandenbleken (waarde € 75)
  • € 44,99 voor een VIP-behandeling tandenbleken (waarde € 100)

Voordat de behandeling van start gaat, wordt je gebit eerst gecontroleerd op zichtbare reparaties in de voortanden. Deze bleken namelijk niet mee. Als er zichtbare reparaties aanwezig zijn, bekijk je samen van tevoren hoe het bleken kan uitpakken en overleg je of je dan nog wel wil doorgaan met de behandeling. Als alles in orde is, kan het bleken beginnen.

Er wordt een beschermlaagje aangebracht op je lippen en je tanden worden voorzien van een whitening-gel. Dan wordt er een lamp op je tanden gericht en kan je lekker ontspannen. Bij de basisbehandeling zal dit drie keer 15 minuten duren - met twee korte pauzes er tussen - en bij de VIP-behandeling duurt dit drie keer 20 minuten. Beauty Paradijs maakt gebruik van een peroxidevrije gel om de natuurlijke kleur van je tanden achter de aanslag vandaan te toveren. Bij de VIP-variant zal de basiskleur van je tanden dus nóg beter zichtbaar worden.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag. Ook 's avonds geopend op maandag t/m donderdag (tot 22.00 uur).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 325 903 , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Paradijs


Deze beautysalon trakteert je met een persoonlijke, deskundige benadering op een dito behandeling en advies. Met een naam als Beauty Paradijs verwacht je een lange lijst aan beautybehandelingen om uit te kiezen - bijvoorbeeld skin rejuvenation, couperose-behandelingen, epileren, wimper-extensions, spray-tanning, ontharen en pedicure, om er maar een paar te noemen - en die verwachting maken ze in het centrum van Spijkenisse moeiteloos waar.

Beauty Paradijs

Gebitszorg, Tandenbleken, Cosmetische behandelingen
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.