Geen nieuwe meldingen

Beauty Paradijs

Stationstraat 9, Spijkenisse

Spijkenisse: Bio Skin-lifting gezichtsbehandeling bij Beauty Paradijs

Tot 68% korting.
60+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Geef je huid een ‘workout’ door met deze behandeling die de spieren verstevigen door lage spanningspulsen.

Wat je krijgt

Net als een gestrande reiziger en een bodybuilder onderweg naar de top heeft je huid soms een lift nodig. Laat je op weg helpen met een liftende gezichtsbehandeling bij Beauty Paradijs.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1 Bio Skin-lifting behandeling (waarde € 60)
  • € 57,99 voor 3 Bio Skin-lifting behandelingen (waarde € 180)
  • € 94,99 voor 5 Bio Skin-lifting behandelingen (waarde € 300)

Een Bio Skin-lifting behandeling heeft als doel een verslapte of verouderde huid te liften en kraaienpootjes en fijne lijntjes te verminderen. De behandeling wordt uitgevoerd door het toedienen van micro-elektrische stroom, dit helpt de de celstofwisseling te stimuleren en dit de zuurstofopname en doorbloeding van de huid te verhogen. De behandeling is ontwikkeld om rimpelvorming, kraaienpootjes en lijntjes rond de mond te verminderen en een verslapte kaaklijn te verstevigen. Na een behandeling is het resultaat zichtbaar, voor een optimaal resultaat zijn ongeveer 6 behandelingen nodig.

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na je eerste behandeling is je groupon nog 6 maanden geldig op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 325 903 of online via https://beautyparadijs.boekingapp.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Je groupon is geldig voor 1 persoon. Voor de behandeling begint wordt er eerst een intake gedaan om na te gaan of je huid geschikt is voor de behandeling, deze vindt plaats tijdens dezelfde afspraak als de eerste behandeling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Paradijs

Deze beautysalon trakteert je met een persoonlijke, deskundige benadering op een dito behandeling en advies. Met een naam als Beauty Paradijs verwacht je een lange lijst aan beautybehandelingen om uit te kiezen - bijvoorbeeld skin rejuvenation, couperose-behandelingen, epileren, wimper-extensions, spray-tanning, ontharen en pedicure, om er maar een paar te noemen - en die verwachting maken ze in het centrum van Spijkenisse moeiteloos waar.

Beauty Paradijs

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling