1, 2 of 3 laserfacelifts met collageenbehandeling bij Beauty Paradijs

Tot 86% korting.
Kies optie

In een Notendop


  • Weg met rimpels, acne en andere hardnekkige huidproblemen

  • Allround beautysalon, voor mannen en vrouwen

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Hoewel wijsheid met de jaren komt, is het soms lastig oordelen met wallen onder de ogen en zichtontnemende fronsen. Wees nog iets wijzer en onderga een laserfacelift, zonder snijden, bij Beauty Paradijs.

Kies uit de volgende opties


  • € 39,99 voor 1 behandeling (waarde € 242,50)
  • € 69,99 voor 2 behandelingen (waarde € 485)
  • € 99,99 voor 3 behandelingen (waarde € 727,50)

De laserbehandeling gaat rimpels te lijf. Maar ook huidproblemen als acne, couperose en pigmentvlekken of huidbeschadiging door zon kunnen verdwijnen. Voor een optimaal resultaat worden meerdere behandelingen aangeraden. En dat is een zichtbaar jongere huid, met bijbehorende frisse uitstraling.

Beauty Paradijs


Beauty Paradijs helpt zijn klanten met een vriendelijke en persoonlijke benadering. Er worden uiteenlopende beautytreatments, massages en ontharingsbehandelingen aangeboden. De deur staat open voor zowel vrouwen als mannen en het vakbekwame personeel weet iedereen een behandeling op maat te geven.

Voorwaarden


Op alle dagen van de week kan je bij Beauty Paradijs terecht voor je laserfacelift. Laat ze altijd telefonisch even weten dat je komt op 0614 325 903 o.v.v. Groupon. Sowieso heb je ruim de tijd om je behandeling in te plannen, namelijk zes maanden na aankoop van je groupon. Per persoon gebruik je daar maximaal één van, maar als je groupons kado wil doen koop je er gewoon meer. En sowieso gelden onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn voor alle deals.

Over Beauty Paradijs


Beauty Paradijs

Gezichts- & huidverzorging
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.