Geen nieuwe meldingen

Stationstraat 9, Spijkenisse

Anticellulitis-behandeling bij Beauty Paradijs in Spijkenisse

Tot 63% korting.
Kies optie

In een Notendop

De cellulitis op je benen en billen wordt met een cupping-methode aangepakt en is aan te vullen met een RF-lifting of Lipolaser-behandeling.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Mooie benen kunnen ervoor zorgen dat mannenharten sneller gaan kloppen en tegelijkertijd dat je andere lichaamsdelen jaloers worden. Houd je hoofd koel na een anticellulitis-behandeling bij Beauty Paradijs.

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 1x anticellulitis-behandeling (30 min.) + RF-lifting óf Lipolaser-behandeling (15 min.) (waarde € 52,50)
  • € 59,99 voor 3x anticellulitis-behandeling (30 min.) + RF-lifting óf Lipolaser-behandeling (15 min.) (waarde € 157,50)
  • € 94,99 voor 5x anticellulitis-behandeling (30 min.) + RF-lifting óf Lipolaser-behandeling (15 min.) (waarde € 262,50)

In een anticellulitis-behandeling van 30 minuten, wordt de cellulitis op je benen en billen met gebruik van een speciale cupping-methode aangepakt. Deze behandeling wordt vervolgens aangevuld met 15 minuten RF Lifting óf een Lipolaser-behandeling van 15 minuten.

RF-lifting

Kies voor deze behandeling als aanvulling op de anticellulitis-behandeling als je de huid ook wat strakker wil maken. Je huid wordt ingesmeerd met een gel waarna verwarmende elektromagnetische golven op de huid worden losgelaten voor een huidverjongend effect.

Lipolaser-behandeling

Kies voor deze behandeling als aanvulling op de anticellulitis-behandeling als je ook wat vet wil verliezen. Met deze niet-invasieve behandeling worden vetcellen met een laser aangepakt, waardoor ze op een natuurlijke manier afgevoerd kunnen worden door je lichaam.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0614 325 903 of online via https://beautyparadijs.boekingapp.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Paradijs

Deze beautysalon trakteert je met een persoonlijke, deskundige benadering op een dito behandeling en advies. Met een naam als Beauty Paradijs verwacht je een lange lijst aan beautybehandelingen om uit te kiezen - bijvoorbeeld skin rejuvenation, couperose-behandelingen, epileren, wimper-extensions, spray-tanning, ontharen en pedicure, om er maar een paar te noemen - en die verwachting maken ze in het centrum van Spijkenisse moeiteloos waar.

Beauty Paradijs

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis