Geen nieuwe meldingen

Wiegerbruinlaan 8 A, Uithoorn

Tot 5 microdermabrasie-behandelingen bij Beauty Skin Vitaal in Uithoorn

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ga verzorgd door het leven en geniet van een of meerdere peelings van 45 minuten, verzorgd door een professional.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor 1x microdermabrasie-behandeling van 45 min. (waarde € 60)
  • € 79,99 voor 3x microdermabrasie-behandeling van 45 min. (waarde € 180)
  • € 124,99 voor 5x microdermabrasie-behandeling van 45 min. (waarde € 300)

Microdermabrasie is een intensieve peeling van de bovenste huidlagen van het gezicht. Deze zacht polijstende behandeling kan op ieder huidtype worden toegepast en is ontwikkeld om de huid frisser, gladder en zachter te maken. Fijne kristallen worden op je huid gespoten en weer weggezogen om dode huidcellen te verwijderen zodat een nieuwe huid tevoorschijn kan komen. Bovendien wordt zo de doorbloeding en collageen-aanmaak gestimuleerd. Microdermabrasie wordt onder meer ingezet bij onzuiverheden, ouderdomsvlekken, huidverkleuringen, acné en een beschadigde huid door zon of roken. De gehele behandeling duurt 45 minuten en bestaat uit de volgende onderdelen: 15 minuten voor- en nabehandelen, 10 minuten behandeltijd, 10 minuten huid- en productadvies en 10 minuten om aan overige beautywensen tegemoet te komen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur (m.u.v. feestdagen en van 15 december 2019 t/m 6 januari 2020).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0640 055 244, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beauty Skin Vitaal

In Uithoorn vind je sinds september 2018 Beauty Skin Vitaal. Eigenaresse Gita Bootsma werkt al vanaf 2004 als allround schoonheidsspecialiste en staat nu in haar eigen salon voor je klaar met verschillende schoonheidsbehandelingen. Zo kan je hier terecht voor (uitgebreide) gezichtsbehandelingen, harsen, epileren, pedicure en het verwijderen van bloedvaatjes en steelwratjes. In de salon wordt gewerkt met cosmeticaproducten van natuurlijke grondstoffen en iedere behandeling wordt afgestemd op jouw wensen en huidconditie. Parkeren kan kosteloos voor de deur van het bedrijfsverzamelgebouw - Beauty Skin Vitaal vind je daarin achter de eerste deur links.

Beauty Skin Vitaal

Gezichts- & huidverzorging, Gezichtsbehandeling, Microdermabrasie