Beautyhouse Rotterdam

Hartje Rotterdam: uitgebreide manicure met lang houdbare, dierproef- en gifvrije Zoya-nagellak bij Beautyhouse Rotterdam

Tot 69% korting.
Kies optie

In een Notendop


In deze behandelingen worden je nagels geknipt en gevijld, je handen gescrubd en een crème of masker aangebracht, incl. nagellak.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 3 opties

  • € 14,99 voor 1 uitgebreide manicure met Zoya-nagellak (waarde € 35)
  • € 34,99 voor 3 uitgebreide manicures met Zoya-nagellak (waarde € 105)
  • € 54,99 voor 5 uitgebreide manicures met Zoya-nagellak (waarde € 175)

Zoya-nagellak, ook wel bekend als BIG10 Free, is lang houdbaar, sneldrogend, dierproefvrij, bevat geen toxische stoffen én is gemaakt op natuurlijke basis. Dat maakt het ook geschikt voor zwangere vrouwen of (jonge) kinderen. Maar vóórdat je nagels van deze lak worden voorzien gaat eerst het volgende gebeuren in een behandeling van ongeveer 40 minuten:

  • Nagels knippen
  • Nagels vijlen
  • Handscrub
  • Eelt verwijderen
  • Verzorgende crème of masker

Voorwaarden


Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via beautyhouserotterdam.nl/groupon-manicure o.v.v. Groupon.
Meer info: voor de 3 behandelingen dienen verschillende afspraken te worden ingepland. De aanbevolen wachttijd tussen twee sessies is ongeveer 45 dagen. De eerste manicure dient binnen 4 maanden te worden afgenomen. De overige behandelingen dienen binnen 1 jaar na aanschaf te zijn afgenomen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautyhouse Rotterdam


Je thuis in schoonheid zit gewoon in hartje Rotterdam op de Korte Hoogstraat, op een steenworp afstand van de Koopgoot. Je vindt hier al 20 jaar alles onder één dak: in de Beautysalon zit je goed voor schoonheidsbehandelingen, harsen, permanent ontharen en Brazilian wax, in de Brow Bar laat je je wenkbrauwen doen, de Nail Studio is het strijdtoneel van nagelstylistes, mani-pedi's en nieuwe nagels en in de Blow-Dry Bar loop je zonder afspraak binnen om je een frisse coupe te laten aanmeten. Het motto van Beautyhouse Rotterdam luidt dan ook niet voor niets: "Your beauty is our specialty."

Beautyhouse Rotterdam

Nagelstudio, Mani-Pedi, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.