Geen nieuwe meldingen

Burgemeester Meineszplein 18 B, Rotterdam

Laat moedervlekken, wratten of gerstekorrels verwijderen bij Beautysalon Monika in Rotterdam-West

Kies optie

In een Notendop

Laat goedaardige moedervlekken, steelwratten, verwijde bloedvaatjes en/of gerstekorrels behandelen d.m.v. coagulatie of SpotAway.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor verwijdering van 1 moedervlek, steelwrat of gerstekorrel (waarde € 80)
  • € 59,99 voor verwijdering van 2 moedervlekken, steelwratten of gerstekorrels (waarde € 160)
  • € 89,99 voor verwijdering van 3 moedervlekken, steelwratten of gerstekorrels (waarde € 240)

Beautysalon Monika biedt twee behandelmethoden om de huidoneffenheid mee te lijf te gaan: coagulatie en SpotAway. Het is van het te behandelen plekje afhankelijk welke manier het meest geschikt is. Tijdens het intakegesprek dat je vooraf hebt met de huidtherapeut krijg je huidadvies en wordt duidelijk welke van de twee methoden zal worden ingezet. NB: als je ouderdomsvlekken wil laten verwijderen, dan zullen deze eerst beoordeeld moeten worden door een extern medicus, bijv. je huisarts of specialist.

Coagulatie

Bij deze behandeling wordt er een fijn naaldje in het betreffende plekje geprikt en vervolgens door elektrische stroom verhit om dat plekje te vernietigen.

SpotAway

Met deze vorm van coagulatie wordt het naaldje niet ín het plekje gestoken, maar er tegenaan gehouden.

Let op: bij het verwijderen van een moedervlek is het van belang dat deze goedaardig is. Mocht de huidtherapeut hier twijfels over hebben, dan zal zij je doorverwijzen naar je huisarts. Als de moedervlek goedaardig is, kan deze alsnog - met een verwijzing van de huisarts - door Beautysalon Monika verwijderd worden.

De meeste ondiepe vlekjes kunnen doorgaans in een kwartier verwijderd worden. Mocht de huidtherapeut langer nodig hebben, dan wordt in overleg besloten tot een langere behandeling tegen een meerprijs.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 010 795 3280, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautysalon Monika

Bij Beautysalon Monika in Rotterdam-West, op een minuut of 9 lopen vanaf NS-station Rotterdam Centraal, ben je aan het frisse adres voor ontspannende gezichtsbehandelingen, haarverzorging en ontharen. Het personeel heet je van harte welkom in de moderne salon met strakke inrichting waarbij zwarte en witte kleuren de boventoon voeren. Het deskundige team is op de hoogte van de laatste beauty- en haartrends maar belangrijker nog vinden ze het om de behandeling te kiezen die bij jou past.