Geen nieuwe meldingen

Beautysalon Simpel Mooier

Diamantdijk 347, Roosendaal

Luxe gezichtsbehandeling naar keuze met aromatherapie bij Simpel Mooier

Kies optie

In een Notendop

Uitgebreide ontspannende behandeling inclusief penseelmassage en rugmassage en naar keuze aromatherapie voor het gezicht.

Over deze deal

Er bestaan specialisten voor bijna elk deel van het lichaam, zelfs voor het hart. Laat een specialist kijken naar het belangrijkste deel van je lichaam - je huid - met een gezichtsbehandeling simpel deluxe, naar keuze met aromatherapie voor het gezicht bij Simpel Mooier.

Kies uit de volgende opties


  • € 14,99 voor een gezichtsbehandeling simpel deluxe (waarde € 42)
  • € 24,99 voor een gezichtsbehandeling simpel deluxe + aromatherapie voor het gezicht (waarde € 73,50)

Verwen je gezicht met een uitgebreide en ontspannende behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van de intensief werkende producten van Dermaprime. De schoonheidsspecialiste maakteen deskundige huidanalyse zodat je huid op de juiste manier verzorgd wordt. Ook krijg je een penseelmassage. Zoals de naam al doet vermoeden wordt hierbij gebruik gemaakt van penselen. De langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen prikkelen de zenuwuiteinden in de huid en geven daardoor een ontspannend effect. Ook een rugmassage is inbegrepen bij de behandeling. De aromatherapie-behandeling erbij nemen kan ook. Hierbij wordt gebruik gemaakt van etherische oliën die je gezicht nog verder verzorgen en ontspannen.

Beautysalon Simpel Mooier


Bij deze salon is het ‘simpel’: hier kan je op alle mogelijke manieren je uiterlijk verfraaien. Heb je breekbare, korte nagels? Dan kan je bij Simpel Mooier aankloppen voor nagelverlenging. Ook is dit een goede plek om je te laten masseren en ontsierend haar te laten verwijderen.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0639 233 343 óf via e-mail op info@simpelmooier.nl o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren.
Meer info: geen (deel)restitutie mogelijk. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautysalon Simpel Mooier