Geen nieuwe meldingen

Beautysalon To Change

Vet verliezen door vet bevriezen: tot 6 cryolipolyse-behandelingen bij Beautysalon To Change in Uden

Tot 66% korting.
Kies optie

In een Notendop

Door middel van kou worden plaatselijke vetophopingen bevroren om vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam te worden afgevoerd.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Door middel van kou worden plaatselijke vetophopingen bevroren om vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam te worden afgevoerd.

Kies uit 3 opties

  • € 69 voor 1 cryolipolyse-behandeling (waarde € 175)
  • € 199 voor 3 cryolipolyse-behandelingen (waarde € 525)
  • € 349 voor 6 cryolipolyse-behandelingen (waarde € 1.050)

Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Het cryolipolyse-apparaat werkt met opzetstukken, en per zone zijn daar 2 voor nodig behalve voor de buik. De optie met 1 cryolipolyse-behandeling is voor 1 kopstuk dus voor de buik. Als je andere zones wil laten behandelen betaal je € 10 per kopstuk, rechtstreeks aan de partner. Bij 3 en 6 behandelingen betaal je niet extra voor de kopstukken.

De te behandelen zones (en benodigde kopstukken):

  • Buik (1 of 2 kopstukken nodig)
  • Billen (2 kopstukken nodig)
  • Armen (2 kopstukken nodig)
  • Benen (2 kopstukken nodig)
  • Lovehandles (2 kopstukken nodig)

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling is je groupon nog 12 maanden geldig op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0413 25 50 54, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een BMI hoger dan 30 vanwege gezondheidsrisico's. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautysalon To Change

Bij Beautysalon To Change in Uden kan je diverse schoonheidsbehandelingen ondergaan: een cosmetische manicure en pedicure, cryolipolyse, ontspannende massages, het laten zetten van permanente make-up, een extra laagje bruin met spray-tan en een IPL-behandeling. De specialisten werken er met veel enthousiasme en liefde voor het vak en willen graag dat jij je he-le-maal op je gemak voelt. Zowel tijdens de behandeling als erna.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.