Geen nieuwe meldingen

Vluchtoord 26, Uden

Vet verliezen door vet bevriezen: tot 6 cryolipolyse-behandelingen bij Beautysalon To Change in Uden

Kies optie

In een Notendop

Door middel van kou worden plaatselijke vetophopingen bevroren om vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam te worden afgevoerd.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Charlotte
1 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 20, 2019
Heel goed

Over deze deal

Door middel van kou worden plaatselijke vetophopingen bevroren om vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam te worden afgevoerd.

Kies uit 3 opties

  • € 69 voor 1 cryolipolyse-behandeling (waarde € 175)
  • € 199 voor 3 cryolipolyse-behandelingen (waarde € 525)
  • € 349 voor 6 cryolipolyse-behandelingen (waarde € 1.050)

Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Het cryolipolyse-apparaat werkt met opzetstukken, en per zone zijn daar 2 voor nodig behalve voor de buik. De optie met 1 cryolipolyse-behandeling is voor 1 kopstuk dus voor de buik. Als je andere zones wil laten behandelen betaal je € 10 per kopstuk, rechtstreeks aan de partner. Bij 3 en 6 behandelingen betaal je niet extra voor de kopstukken.

De te behandelen zones (en benodigde kopstukken):

  • Buik (1 of 2 kopstukken nodig)
  • Billen (2 kopstukken nodig)
  • Armen (2 kopstukken nodig)
  • Benen (2 kopstukken nodig)
  • Lovehandles (2 kopstukken nodig)

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling is je groupon nog 12 maanden geldig op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0413 25 50 54, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. De behandeling is niet geschikt voor mensen met een BMI hoger dan 30 vanwege gezondheidsrisico's. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beautysalon To Change

Bij Beautysalon To Change in Uden kan je diverse schoonheidsbehandelingen ondergaan, van een cosmetische manicure of pedicure tot cryolipolyse, ontspannende massages, permanente make-up, IPL-behandelingen en een extra laagje brons met spray-tan. De enthousiaste specialisten zorgen er met liefde voor dat jij je he-le-maal op je gemak voelt, zowel tijdens de behandeling als erna.