sluit
Gebruik code SUN15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Beaux-Arts Skincare

Edisonstraat 18, Eindhoven

Huidverbeterende endermologie-gezichtsbehandelingen bij Beaux-Arts Skincare in Woensel bij Eindhoven

Kies optie

In een Notendop

Deze ‘gelaatstraktatie’ wordt ingezet voor vermindering van rimpels, versteviging van je huid en verkleining van een dubbele kin.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
L
L
8 beoordelingen7 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
mei 15, 2021
Deze aan mijn zoon gegeven. Vreemd genoeg zijn er masseurs die geen mannen toelaten id salon. Deze dame gelukkig wel! Hoorde na afloop dat de behandelingen prima werd uitgevoerd door de zeer kundige en vriendelijke masseuse die dus niet aan discriminatie doet. Eerst de hotstonemassage wat een goede inleiding was voor de facial. Met een verzorgd lichaam en gezicht stapte hij de mooie praktijkruimte uit, weer helemaal ontspannen en blij!
S
sonia
2 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 1 out of 5 stars
april 15, 2021
Een horror massage!! In de koud 10 min wachten zonder kleren, daarna een te warm steen gekregen en daarna een te hard massage. Nooit zo slecht ervaring gehad ...
F
Fatima
9 beoordelingen5 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
april 7, 2021
Prima, prettige ontvangst, begande
L
Leyla
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 6, 2021
Top service! En een hele mooie salon..
D
Denise
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 15, 2021
Super fijne massage gehad
C
corian
4 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
maart 4, 2021
Super

Over deze deal

Net als de entreehal in een luxe hotel moet je gezicht als visitekaartje van je lichaam op z’n minst netjes schoon zijn en daarbij het liefst nog iedereen tegemoet stralen ook. Verwelkom hyaluronzuur en elastine bij Beaux-Arts Skincare.

Kies uit 3 opties

  • € 24,99 voor 1x LPG Endermologie-gezichtsbehandeling (waarde € 55)
  • € 34,99 voor 2x LPG Endermologie-gezichtsbehandeling (waarde € 110)
  • € 44,99 voor 3x LPG Endermologie-gezichtsbehandeling (waarde € 165)

De LPG Endermologie-gezichtsbehandeling richt zich op het reactiveren van slapende cellen in je huid. Doel is met een bindweefselmassage (door het LPG-apparaat) de productie van hyaluronzuur en elastine te stimuleren en de bloedsomloop te verbeteren. Dit proces heet endermologie en draagt bij aan het verminderen van rimpels, verhelderen van je teint, verstevigen van je huid en verkleinen van een dubbele kin.

Na 3 behandelingen is doorgaans al het eerste resultaat te zien en gemiddeld zijn er zo’n 11 tot 16 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. De behandelingen worden ingezet als kuur, waarbij aangeraden wordt om minimaal 1 en maximaal 3 behandelingen per week te ondergaan. Een behandeling neemt in totaal (met uitleg erbij) zo’n 40 minuten in beslag.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@salonbeaux-arts.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 12 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Schoonheidssalon Beaux-Arts

Schoonheidssalon Beaux-Arts in Woensel, gemeente Eindhoven, heeft zichzelf uitgeroepen tot persoonlijk oplaadpunt, waar je niet alleen je energiepeil weer aanvult maar ook je huid de juiste verzorging geeft. Los van verzorgende gezichtsbehandelingen en (bindweefsel)massages, ben je hier ook voor epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen en voor visagie aan het vertrouwde adres. De gevoelige en allergische huid is bij Beaux-Arts eveneens zeer welkom, deze wordt hier met speciale zorg behandeld.