Geen nieuwe meldingen

Van Woustraat 86H, Amsterdam

3 acupunctuurbehandelingen voor een goede nachtrust bij Beijing Praktijk op de Van Woustraat

Kies optie

In een Notendop

Verbeter je nachtrust, pak snurken aan of richt je op afvallen op een natuurlijke wijze met 3 acupunctuurbehandelingen.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor 3 acupunctuur-sessies (waarde € 145)
  • € 59,99 voor 3 acupunctuur-sessies inclusief kruidencapsules voor thuis (waarde € 220)

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 085 401 2287, o.v.v. Groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Let op, bij de intake kies je wat je wil laten behandelen: stoppen met snurken, afvallen of migraine, tussendoor kan je niet wisselen. Bij de optie met kruiden wordt je voor 3 weken voorzien van kruiden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beijing Praktijk

Beijing Praktijk biedt hulp bij diverse aandoeningen, bijvoorbeeld buikpijn, snurken, depressies, hoge bloeddruk en diabetes. Ook als je wilt stoppen met roken, kan je een beroep doen op deze praktijk. Zij richt zich op traditionele Chinese medische therapie in combinatie met acupunctuur. Neem hier een kijkje voor het volledige aanbod. Beijing Praktijk heeft meerdere vestigingen in Nederland.