Geen nieuwe meldingen

Beleza Hairextensions & Uiterlijke Verzorging

achterstraat 6, Hoorn

Keratine-behandeling bij Beleza Hairextensions & Body Care

Kies optie

In een Notendop

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om het haar pluisvrij, glad, zacht, glanzend en gezond te maken voor gemiddeld 3 tot 5 maanden.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 59,99 voor Keratine-behandeling voor kort haar (waarde € 140)
  • € 79,99 voor Keratine-behandeling voor lang haar (waarde € 180)

De keratine-behandeling voor kort haar is er voor haar tot de schouders of voor dun haar. De keratine-behandeling voor lang haar is er voor haar over de schouders of dik haar.

Een keratine-behandeling is ontwikkeld om het haar pluisvrij, glad, zacht, glanzend en gezond te maken. De hoornstof focust op het herstellen van de beschadigingen van het haar en op het vormen van een laagje/coating rond het haar om het te beschermen. Bij deze therapie worden geen chemicaliën gebruikt die je haar omvormen. Het is een herstellende behandeling die het haar weer in conditie brengt voor gemiddeld 3 tot 5 maanden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop, op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via e-mail op adrianatunderman@gmail.com , o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Beleza Hairextensions & Uiterlijke Verzorging

Beautyprofessional Adriana Tunderman, eigenaresse van Beleza in Hoorn, is al 10 jaar gespecialiseerd in haarverzorging in het algemeen en het aanbrengen van hairextensions, weave en dreads in het bijzonder. Daarnaast kan je bij Beleza terecht voor speciale professionele Body Care in de vorm van ontspannende Ayurvedische massages, kruidenstempelmassages, hotstone-massages en voetreflexmassages.