Geen nieuwe meldingen

Ben

Ben: € 1 voor maximaal 22% korting per maand op een Sim Only-abonnement naar keuze

40+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bespaar maandelijks op je telefoonabonnement met 7.000 MB data en een bel & sms-pakket dat bij jouw behoeften aansluit.

Wat je krijgt

De deal

  • € 1 voor max. 22% korting op een Sim Only-abonnement naar keuze

Je abonnement is maandelijks opzegbaar en loopt zolang je zelf wil. Zolang het abonnement niet wordt stopgezet of gewijzigd, heb je recht op de korting. De korting is geldig op de volgende Sim Only-abonnementen bij Ben.nl:

  • 7000 MB + 100 min bellen & sms’en incl. 4G voor € 11 per maand
  • 7000 MB + 300 min bellen & sms’en incl. 4G voor € 12 per maand
  • 7000 MB + onbeperkt bellen & sms’en incl. 4G voor € 13 per maand

Al deze bundels zijn zonder aansluitkosten, zonder toestel en met de optie om voor € 1 extra “4G Extra Snel” toe te voegen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 23 juni 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Hoe te gebruiken?: ga naar https://www.ben.nl/groupon en vul je groupon-code in. Stel je gewenste abonnement samen, vul je persoonsgegevens in en rond de betaling af. Na bestelling ontvang je zo spoedig mogelijk je sim-kaart.
Meer info: geldig voor zowel nieuwe klanten als bestaande klanten. Bestaande klanten kunnen dit abonnement alleen kopen als de huidige einddatum van het contract binnen 4 maanden is. Minimumleeftijd: 18 jaar. Voor nummerbehoud geef je dit bij de aanmelding door. De algemene voorwaarden en tarievenoverzicht van BEN.nl zijn van toepassing. De korting geldt uitsluitend voor het abonnement dat je afsluit. BEN.nl controleert of je in aanmerking komt voor een abonnement (controle kredietwaardigheid), zo niet dan krijg je de betaalde € 1 terug van Groupon. Als je abonnement geaccepteerd is, heb je maandelijks recht op de korting tot je je abonnement wijzigt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Ben.nl

Ben.nl zorgt al sinds jaar en dag dat jij in contact blijft met je familie, vrienden en de rest van de wereld. Ben heeft legio abonnementen die aansluiten bij jouw gebruiksvoorkeur. Zo heb je binnen drie stappen een Sim Only-abonnement dat aansluit bij je wensen, maar is het ook mogelijk om een pakket samen te stellen in combinatie met een smartphone van een van de grote merken, zoals Apple, Samsung en LG. Ben maakt gebruik van het snelle netwerk van T-Mobile en biedt je de service van MB pauze en MB extra. Met MB pauze stopt je internetbundel als deze op is. Zo maak je dus geen extra kosten buiten je bundel. MB extra kan je inschakelen om extra MB's te krijgen als je internet op is. Zo houd je zelf de controle over je abonnement. Kan jij doen waar je blij van wordt, zonder te veel betalen voor je mobiel.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.