Geen nieuwe meldingen

Berthe Sibma Lichaam en Geest

Voetmassage en/of pedicure-behandeling bij Berthe Sibma Lichaam en Geest in Elst

Resterende tijd beperkt!
Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Je kan beter je voeten onder handen laten nemen dan je handen onder voeten, dus geniet van een voetmassage en/of een pedicure-behandeling.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

 • Voetmassage en/of pedicure-behandeling
 • Of pedicure-behandeling met afsluitende voetmassage
 • Uitgevoerd door een ervaren specialist
 • Bij de voetmassage worden je voeten 40 min. gemasseerd
 • De pedicure-behandeling duurt ook 40 min. en bestaat uit:
  • Voetenbad
  • Nagels knippen
  • Nagels polijsten
  • Likdoorns verwijderen
  • Ingegroeide nagels verwijderen
  • Overtollig eelt verwijderen
 • Kies je voor de pedicure-behandeling met afsluitende voetmassage, dan duurt de pedicure 40 min. en krijg je een massage van 10 min.

Op zoek naar een goede pedicure in Arnhem? Net de stad uit kan je jouw voeten uitgebreid laten verzorgen bij Berthe Sibma Lichaam en Geest in Elst. Deze specialist draait er ook haar hand niet voor om om tijdens de pedicure-behandeling eventuele likdoorns te verwijderen, ingegroeide nagels te verzorgen en overtollig eelt weg te halen. Verder worden je voeten fijn verzorgd met een voetenbad en worden je nagels genipt en gepolijst. Je kan de pedicure naar keuze afsluiten met een voetmassage of juist enkel voor een uitgebreide massage gaan. Je boekt beide behandelingen bij deze professionele pedicure nabij Arnhem met korting.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren via e-mail op berthesibma@gmail.com, o.v.v. Groupon.(vermeld je telefoonnummer in de e-mail, je zal gebeld worden voor een afspraak).
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig in combinatie met andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Berthe Sibma Lichaam & Geest

Deze salon aan de dorpsstraat in Elst bestaat nu 15 jaar met Berthe aan het roer. Je kan hier terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen, voetreflexmassage, pedicure, magnetiseren en biotensor. Ook als je twijfelt over welke kleuren goed bij je passen kan Berthe je helpen met een persoonlijk kleuradvies. Het doel van Berthe Sibma Lichaam en Geest is om je van binnen en buiten weer te laten stralen.

Berthe Sibma Lichaam en Geest

Nagelstudio, Pedicure, Salon
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.