Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 verpakkingen van 10 stuks natuurlijke jute bestekhouders

Bestekhouder

€ 12,95
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze bestekhouder voegt een elegante touch toe aan de tafel.

Product-details

  • Gemaakt van jute met zacht wit kant
  • Deze bestekhouder is aan alle vier de zijden genaaid, gedetailleerd met een vleugje kant
  • Ze zijn geschikt voor alle soorten vorken, messen en lepels
  • Handig voor bruiloften, babyshowers, verjaardagen, recepties, evenementen met jute-thema, als cadeau of een rustiek decor
  • Handig voor dagelijks gebruik
  • Afmetingen: 10,2 x 20,3 cm
  • Diepte: 10,2 cm

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.