Toegangskaarten voor Beurs Eigen Huis op 21, 22 en 23 september 2018 in Jaarbeurs Utrecht

Utrecht

120+ gekocht
Kies optie

In een Notendop


Bezoek de woonbeurs met zo’n 200 aanwezige kwaliteitsbedrijven voor iedereen die bouw-, verbouw-, tuin- en interieurplannen heeft.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


De deal

  • Entreeticket voor Beurs Eigen Huis
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht, hal 12
  • Data: van 21 t/m 23 september 2018
  • Tijden: van 10.00 tot 17.00 uur
  • Kinderen tot 15 jaar gratis entree
  • Je ontvangt een beursplattegrond en programma bij binnenkomst

Van 21 t/m 23 september 2018 ben je van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht voor Beurs Eigen Huis. Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren. Van architecten aan de tekentafel, informatie over bouwvergunningen en exclusieve veranda’s tot de nieuwste keukentrends, designverlichting, interieurinspiratie en tuinadvies op maat.

Kies uit 3 opties

  • € 8,99 voor een entreeticket voor 1 persoon
  • € 15,99 voor een entreeticket voor 2 personen
  • € 27,99 voor een entreeticket voor 4 personen

Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is verdeeld over 5 pleinen. Zo vind je bijvoorbeeld op het Keuken & Badkamer-plein de nieuwste trends op het gebied van sanitair. Er staan zo’n 200 kwaliteitsbedrijven op de beurs in de startblokken om je te helpen met een verbouwing, bij het bouwen van een huis of met het aanpakken van het interieur. Ze zijn allemaal op de hoogte van de huidige trends en noviteiten. Daarnaast is het mogelijk om tijdens een 1-op-1-gesprek advies in te winnen dat je helpt bij het maken van lastige keuzes. Hierdoor is deze beurs absoluut een must voor iedereen met bouw-, verbouw- en inrichtingsplannen.

Voorwaarden


Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Beurs Eigen Huis op 21, 22 of 23 september 2018 in Hal 12 van Jaarbeurs Utrecht.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: je ontvangt een beursplattegrond & programma bij binnenkomst. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over Beurs Eigen Huis


Beurs Eigen Huis

Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie, Opera en klassiek, Festival
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.