Geen nieuwe meldingen

Bezorgrestaurantwebsite

Beneluxlaan 25, utrecht

Een website voor bezorgrestaurants via Bezorgrestaurantwebsite.nl

Kies optie

In een Notendop

Een eigen, professionele bezorgwebsite met veel functionaliteiten die je zelf kan regelen zoals menukaart, prijzen, foto’s, mailings, etc.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een website voor een bezorgrestaurant - pakket Basis (waarde € 1.800)
  • € 39,99 voor een website voor een bezorgrestaurant - pakket Pro (waarde € 2.200)
  • € 49,99 voor een website voor een bezorgrestaurant - pakket Pro All-in (waarde € 3.000)

Een eigen, professionele bezorgwebsite met enorm veel functionaliteiten, waarbij je ook alle onderdelen zelf kan regelen zoals de menukaart, prijzen, foto’s van de gerechten, kortingscodes, mailing naar je klanten en inzage voor de boekhouder. Alle online betalingen gaan via payment provider Mollie.nl, een solide en betrouwbare partner in online betalingen.

Enkele voorbeelden van websites die gemaakt zijn door Bezorgrestaurantwebsite.nl:

Wat je moet weten

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 5 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@bezorgrestaurantwebsite.nl o.v.v. Groupon. Binnen 24 uur na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen om je wensen door te nemen.
Meer info: alleen geldig voor bezorgrestaurants. Het betreft een jaarcontract. Na een jaar wordt het contract automatisch verlengd en is het maandelijks opzegbaar. De website kan binnen twee weken worden opgeleverd. Bezorgrestaurant Website rekent 6% commissie over iedere bestelling die wordt gedaan via de gecreëerde website. De website blijft in beheer van Bezorgrestaurant Website. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Bezorgrestaurantwebsite

www.bezorgrestaurantwebsite.nl is gespecialiseerd in de marketing van online eten bestellen en heeft meer dan 300 klanten in heel Nederland. Ze leveren A-klasse websites met bestelmogelijkheden en daarbij pakketten flyers en reclame bij Google voor een zeer lage prijs. Sowieso geven ze volledige support, zijn ze 7 dagen per week bereikbaar voor ondersteuning en krijg je de middelen om klanten via je eigen website te laten bestellen.